dissabte, 27 de desembre del 2008

DIUMENGE 28

Última sortida de l'any, la ruta és totalment lliure. A les 8:30h a la plaça.

Es decidirà el 2on i 3er lloc de la classificació ja que el Matu i el Truji es troben a un sol punt, si un dels dos falla......

1er JM Comaposada --> 72punts
2on JR Maturana --> 64 punts
3er A. Trujillo --> 63 punts
4t David Argerich --> 41 punts

Segons el Meteocat demà plourà, i en principi la ruta quedaria anul·lada, però si algú surt plovent, els punts li conten igual, que altres dies ja s'ha fet.... QUI SERÀ L'ATREVIT????

dimecres, 24 de desembre del 2008

Bones Festes

Només desitjar-vos a tots/es els/les que visiteu el blog, passeu un bon Nadal i una bona entrada a l'any 2009 amb els vostres. També desitjar-vos un any 2009 ple d'èxits damunt la bicicleta. I si us heu portat bé potser el senyor Tió us en porta una de nova :P


dilluns, 22 de desembre del 2008

SORTIDA CLUB: CASTELLFOLLIT

Aquest diumenge surten de la plaça de l'Ajuntament d'Òdena vuit ciclistes: David Argerich, els germans Trujillo, Gerònimo, David Alonso, Matu, Ramon Tapiolas i Josep Mª. Com que les temperatures convidaven a una mica d'esforç per escalfar l'ambient es va iniciar la sortida pujant el "Puig-Aguilera" i anar resseguin la carena de la muntanya pujant i baixant contínuament per pistes completament blanques de gel i corriols humits, fins arribar a Castellolí per esmorzar pels voltants de les 11h. Després d'un bon esmorzar el grup continua pujant "els Mollons" i donar la volta per La Pobla abans de tornar a Òdena, menys en Josep Mª que ha de ser a casa més aviat.

El proper diumenge és "el dia dels innocents", aniria bé que confirmeu l'assistència a la sortida sense que cap "innocent" es quedi sol a la plaça.

dijous, 18 de desembre del 2008

SORTIDA DIUMENGE 21

Per aquest diumenge la ruta programada era:

Òdena - Can Brunet - Can Prat - CASTELLFOLLIT (esmorzar) - Permanyer - Maians - Corriol Telefònica - Òdena

Però com per la cursa de l'esquiador es va estar molts cops per aquesta zona, podríeu agafar-ne alguna de les que no s'ha fet....

A LES 8:30 A LA PLAÇA MAJOR

dimecres, 17 de desembre del 2008

LA FOTO AMB EL MOLINA

dimarts, 16 de desembre del 2008

SORTIDA PER LA MARATÓ

Algun problema amb l'hora de sortida, alguns es presentaven a les 8 del matí i la resta vam anar arribant. Aquest cop ens ajuntem petits i grans: el Toni amb els dos fills Jordi i Fidel, el Josep Mª, el Toni Prat, el Bernat, la Marta, el Raúl, el Xaus, el Matu, un odenenc(que no recordo el nom) i dos infantils més, el Cristian i el Jordi? (tampoc ho recordo)...

Amb un fred que ja no sentíem algunes parts del cos, decidim fer una ruta adequada per tots, així que ens dirigim a la Raval per pujar al Puig Aguilera pel camp de cros, on el Cristian ja posa els punts sobre les is a més d'un pro.... "aquest nano apunta maneres". Un cop dalt es decideix baixar per Can Estrada i ja directes cap a Can Macià i l'Aeròdrom per ser sobre les 10h.

Un cop allà, ens trobem al Pallarès que diu que ve a fer la 2a part de la ruta,.... comprem els tiquets de 5€ i apa a esmorzar un tros de butifarra i un parell de torrades, tots al voltant del foc, i no t'allunyessis més de 1/2metre que la cosa estava a 2º..... Decidim anar al Nuovo a fer un cafè i recuperar-nos del fred, però abans una foto amb el mític "TOMÀS MOLINA"

O era el de polònia?

Ara cap al Nuovo a acabar de pasar el matí amb un café amb llet recuperador i apa cap a casa... "i la 2a volta???"

Així que aquest cop vam batre rècords---> 15km!!!!

dimarts, 9 de desembre del 2008

PARTICIPEM A LA MARATÓ TV3

Aquest diumenge 14, es farà la Marató de TV3 on Òdena participa amb diferents activitats, i entre elles la nostra sortida habitual dels diumenges. La idea seria sortir de l'Ajuntament a les 8:30, fent una volta per la zona del PuigAguilera, sobre les 10 farem parada a l'Aeròdrom on hi haurà tot el moviment de la Marató i on faran una transmissió en directe on seria interessant que hi hagués molta gent, bàsicament per fer bulto. Un cop feta la connexió hi ha la possibilitat d'esmorzar allà mateix o bé apropar-nos a Òdena i seguir amb la volta. Amb un donatiu de 5€ tens dret a esmorzar o dinar.

Per altra banda hi ha el tema col·laboració, ja sigui tot el dia o bé a hores, ni que sigui un parell d'hores fan falta voluntaris per les diferents activitats programades. Tots aquells que estigueu interessats, digueu alguna cosa abans de divendres, on nosaltres comunicarem a l'Ajuntament quants col·laboradors hi ha del club i així ens diràn en quines tasques podem ajudar.

Esperem que us animeu ja sigui per la volta amb btt o per la lliure col·laboració!!!

diumenge, 7 de desembre del 2008

Sortida diumenge 7 de Desembre


Ara que fa fred i tots tenim mandra al llevanr-nos al matí, 12 bikers ens trobem a la plaça del poble. Després de la ressaca de la copa del món de l'esquiador, i pensant ja en la temporada següent ens hem dirigit a a buscar el corriol de la telefònica agafant-lo des del Samuntà, tot passant pel costat de l' APAN.

A l'arribar a Maians hem seguit la pista (una mica pesadeta) fins a Sant Pau de la Guàrdia. Allí un bon esmorzar, i ben carregats per començar la baixada. Una baixada molt distreta per corriols molt divertits i amb un tram una mica tècnic.

Hem passat per la Bauma, l'òval, els corriols de sobre el gos blanc i fins a Castellolí. D'aquí ja de tornada cap a casa, hem anat enllaçant pistes passant per ca n'Alzina, el restaurant els Ceps, Can Macià i d'Òdena cap a casa.

La sortida ha estat bastant distreta, amb el David que el canvi li falla més que una escopeta de fira, un petit accident del Pallarès (qui haurà posat aquell cable?!?), i alguna que altra sortida al deixar massa el fre en les trialeres de baixada.

divendres, 5 de desembre del 2008

SORTIDA DIUMENGE 7

Aquest diumenge la sortida és lliure. I per aclamació popular sortirem a les 9 del matí, ja que el fred apreta i les sortides són cada cop més curtes....

dimecres, 3 de desembre del 2008

Un ciclista mor atropellat a Santa Margarida de Montbui

Un ciclista va morir ahir a la tarda en ser envestit per una furgoneta al quilòmetre dos de la C-241, a l'alçada de Santa Margarida de Montbui. El tràgic accident s'hauria produït poc abans de les sis de la tarda, segons han informat fonts dels Mossos d'Esquadra.

Per causes encara desconegudes, la furgoneta, una Citröen Jumpy, ha tocat per darrere el ciclista, que ha mort a l'acte. La víctima, Javier S. N., era de Lloret de Mar i tenia 30 anys. El jove, que circulava sol, va ser atès per una ambulància al lloc dels fets, però les seves ferides eren molt greus i no es va poder fer res per reanimar-lo. Ara, els Mossos iniciaran una investigació per determinar si el conductor de la furgoneta va cometre una imprudència o no va veure el ciclista.

Aquest any 2008 també es va celebrar el judici per una altra mort en aquesta carretera, la d'un ciclista atropellat per un cotxe l'any 2004. En aquest cas, el conductor del vehicle fou empresonat.

Notícia de La Veu Digital

dimarts, 2 de desembre del 2008

CURSA ESQUIADOR

A ¾ de 9 ja apunt a la sortida amb una rasca que tela, però s’ha de fer si vols sortir a primera fila... a les 9 i pocs segons, sortida neutralitzada (jeje), a quant deu sortir el cotxe? I uns 500 bikers com posseïts a per la Copa del Món!!!!


El circuit molt pistero, ideal per la gent rodadora, i amb poques diferències a marcar entre els mountanbikers i els carreteros. L’Òdena sortia amb uns 19 socis, tots amb diferents aspiracions però al final la majoria molt contents per com va anar la cosa.


L’Argelaguer i la Santanyes guanyaven amb clares diferències i sense haver d’esforçar-se massa, ja se sap, els nivells estan on estan. L’Enric lluitant a les primeres posicions, entrant en 3er lloc després d’un esprint amb el Torrents, sort que no s’ha entrenat per la cursa, o serà que estava molt fresc? El Pallarés seguint la grupeta davantera a una certa distància, sense poder recuperar en cap moment aquells pocs metres, entrant així en 5a posició, i ajunta-li la gràcia d’haver guardat els controls a la butxaca de la samarreta, a quien se le ocurre David? Per darrera ja venien el Marcelo i el Raúl amb les seves pujades i baixades particulars, mirant de donar-ho tot, ja sabem que el Raúl ha estat malalt tota la setmana així que no va poder estar al 100%, van entrar 18è i 23è. El Bernat que sortia a passar el dia, entrava en 55a posició, només et faltava la cistelleta.... L’Ivan lluitant a tope en tot moment, i amb aquest circuit rodador, més d’un hagués volgut les seves cames... entrava el 66è. Per darrera seu venia el Sergi de pique amb els col·legues, senzillament a passar el matí, entrant en 77a posició, tantes curses al llarg de l’any ja se sap.... El Pere Argerich i el Trujillo junts a pràcticament tota la cursa, passant-se constantment entraven el 89è i 91è. A pocs minuts entrava el Gil que va superar les seves pàjares particulars,...serà l’Anbaso? A una certa distància ja venien les dues fèmines, començaven juntes, però la Marta no es trobava bé, així que li fot quatre crits a la Lídia pq tires a tope a pel 2on lloc i així va ser, la Lídia 2a i la Marta 3a. Uns minuts més tard entrava el 6è Infantil de la família Gabarro, el teníeu amagat aquest xicot eh? Nosaltres que ens pensàvem que només hi havia els fills del Toni a la secció infantil.... Quins ritmes aquests xavals!!! I mossegant-li el cul arribava el Matu amb una més que superació personal, amb unes males sensacions terribles, va fotre 4 crits a en 2on i demostrant la seva millora al llarg de l’any... i espereu per la propera temporada que hi haurà sorpreses!!! Per aquí també hi teníem el Quiñones, el Jose Ortega, els germans Gabarró i el Jero d'incògnit.


CLASSIFICACIONS:


3er Enric Forn --> 1:21:53

5è David Pallarès --> 1:22:28

18è Marcelo Reymundi --> 1:28:46

23è Raúl Rubio --> 1:29:53

55è Bernat Cañellas--> 1:37:50

66è Ivan Lopez --> 1:39:20

77è Sergi Pujabet--> 1:40:50

89è Pere Argerich --> 1:42:59

91è Alberto Trujillo --> 1:43:07

133è Jonathan Gil --> 1:49:07

2a Lídia Borràs --> 1:55:58

3a Marta Viladoms --> 1:58:59

259è Xavier Gabarró -->2:07:35 (6è Infantil)

265è Jose R. Maturana --> 2:08:18

316è Lorenzo Quiñones --> 2:16:54

323è Jero Alonso --> 2:18:18

362è Jose E. Ortega --> 2:25:28

369è Oscar Gabarró --> 2:27:25

372è David Gabarró --> 2:27:44


Així que felicitar-vos a tots!!!! I llàstima d’alguns lesionats que també haurien donat guerra, el Serravinyals i el Comaposada que per sort el vam tenir de fotògraf . El Juanjo també ens va fer el seu reportatge particular i l’Eulogi va animar més que ningú....


Per l’any que ve hem de fer record de participants.... que som 55 socis!!!!


A mida que anem rebent fotos les anirem penjant, de moment els 2 podis: