dijous, 26 de març del 2009

DIUMENGE 29 MARÇ

A les 8:00 a la Plaça per anar a esmorzar a LA LLACUNA

Òdena - Montbui - La Llacuna (E) - Carme - Vilanova - Òdena

Aquest cap de setmana hi ha Copa del Món d'Enduro a Igualada, així que s'ha de vigilar, si es vol canviar la ruta, tingueu en compte que surten de l'Av. Catalunya, passen per Can Roca, cap a Òdena, cap als Calvaris, Rubió, Tous, Coll del Guix, Montbui, Igualada.... Per això es va triar aquesta ruta.

I per altra banda hi ha prova de la Xallenge a St. Joan de Mediona, amb un circuit d'uns 30km. Per més informació: http://www.senglarsbtt.tk

dimarts, 24 de març del 2009

CCI Corró d'Amunt 09

El passat diumenge ens vam desplaçar en ; Raúl Rubio, David Pallarés, Jordi Vallès, Enric Forn, Marta Viladoms, Marcelo Reymundi, David i Penelope Verdaguer a Corró d'amunt per a disputar el gp massi de copa catalana internacional. Feia bastanta fresqueta al arribar,però amb el sol que feia i a mida que s'anava apropant l'hora de la 1ª sortida la temperatura era cada vegada mes alta.

La primera sortida es donava a les 10 del matí amb les fèmines elit i sub 23 a primera línia de sortida a punt per completar tres voltes al circuit, també hi sortien els júniors, màsters 30 i els veterans 40 que també havien de completar 3 voltes al circuit de 8'7km, i després els cadets, veterans 50 i 60 i fèmines júnior i cadet que farien 2 voltes al circuit.

A la primera volta se sortia per una pista llarga, on es va fer un bucle per que s'estirés una mica la cursa, per enllaçar a mig circuit. En general bastant trencacames,ja que tenia molts canvis de desnivell i de ritme. també les baixades tècniques i les pujades a molinet el feien un circuit molt entretingut.

En la 1ª sortida teníem la representació d'en David P., David V., Jordi V., Marta V. i Penelope V.,

a destacar la 16a posició en M-30 d'en David Pallarés (1:21:52)

i la d'en David Verdaguer 29è en M-40. (1:33:38)

i el cadet de l'equip,Jordi Vallès, va fer una bona actuació quedant com de la seva categoria.(0:56:15)

la Marta,va decidir acompanyar a la Penèlope per mirar d'animar-la i així pogués fer una bona actuació, però en una de les trialeres mes tècniques, la Penèlope va tindre un bon ensurt, va caure i va sortir disparada per davant de la bicicleta, va ser atesa pels serveis mèdics, algun cop i rascada, per sort, tot va quedar en un ensurt.

A les 12:00 del migdia es va fer la 2ª, allí ens hi representaven l'Enric, Bernat, Raúl i Marcelo. tots ells en categoria elit, fent 5 voltes al circuit. La sortida va ser molt rapida i en Bernat i Enric van prendre un bon ritme de sortida que van poder aguantar durant bastanta estona,per darrera, en Raúl i Marcelo frec a frec durant tres voltes.

En Raúl ,per problemes lumbars,va decidir abandonar en l'ultima volta,quedant d'aquesta manera la classificació èlit:

27è Bernat Cañellas (1:45:52)

33è Enric Forn (1:47:57)

45è Marcelo Reymundi (1:54:11)

Més fotos

dilluns, 23 de març del 2009

SORTIDA CLUB: CASTELLFOLLIT

Aquest diumenge ens trobem a la plaça quatre ciclistes, en Ramon, David Alonso, Alberto Trujillo i Josep M. Sortim a les 8:10 en direcció a Castellfollit del Boix seguint la ruta de l’última cursa de l’esquiador i, un cop arribats a “Can Prat” decidim anar a fer un most al “Centre” passant per un camí que continua resseguint la muntanya. Després d’algunes pastes, d’uns cafès i algun que altra “cigaló” reprenem el camí de tornada fins a “Can Roca” seguint la mateixa ruta de l’esquiador. En iniciar la baixada en Ramon, que li agraden molt les pedres, vol sentir-les més properes per no perdre el costum

I continuem baixant fins arribar al final de recorregut pels voltants de les 11 del matí. En Ramon i en Josep M tenien calçotada i no podien arribar més tard.

divendres, 20 de març del 2009

DIUMENGE 22 MARÇ

A LES 8:00H A LA PLAÇA PER ANAR A ESMORZAR A CASTELLFOLLIT

RUTA: Seguir el recorregut de la cursa de l'Esquiador 2008 allargant per anar a esmorzar a Castellfollit.

dilluns, 16 de març del 2009

OPEN GIANT BARCELONA: STA. PERPETUA

Dissabte al matí ja ens dirigíem cap a Sta. Perpètua per fer el circuit i veure els nous canvis que ens tenien preparats. Ens trobàvem amb alguns coneguts, i el karpas ens feia aquesta foto tan xula, que li hem agafat del blog.... el Vidalet ja decideix que el circuit no li acaba de fer massa gràcia i que anirà a Moja. La Marta li fa un peto al terra i cap a casa a descansar per diumenge.



I mentre, la Penèlope estava al CAR amb la selecció catalana de BTT fent unes classes pràctiques i teòriques.

Diumenge a les 7:30 sortíem de l'Amèrica, l'Enric i la Marta, la família Verdaguer, el Sergi, el Pallarés i el Jordi Vallès (1er dia que ve sol i ja s'adorm!!!!). A tope cap a fer la mítica cua interminable d'inscripcions de Sta. Perpètua, aquest cop ens dividirien per voltes, a les inscripcions i a les correlines per fer la sortida, aquí ni categories ni res de res, que cada qual es posi com vulgui. I la parrilla del top ten ¿¿¿...???

PIIIIIII sortida a les 10 dels èlit que farien 4 voltes, als 2 minuts el grup de les 3 voltes de Màster 30, júniors i fèmines, i als 2 minuts els veterans, cadets i resta de fèmines que en farien 2. Unes esses per davant de la gent al camp i directes cap al minibosc de 10 arbres, i a fer voltes al camp de l'altre banda del carrer, quina gràcia que els hi feia això de fer mil esses en un descampat, que et vas veient les cares amb els que no pots atrapar, fa una gràcia!!! Aquest cop en comptes de passar pels esglaons del parc, travessàvem un segur pont de fusta, rollo el xiquipark i cap a la pista, un nou canvi, amb un corriol molt simpàtic contra peraltat i cap a la pista de pujada per anar camps amunt. Travessem el camp, baixada i cap a la pujada de la via del tren amb l'avituallament a dalt de tot. A tope pels plans fins al corriol del castell, travessar el mític canal, la pujada més crítica del dia, i baixada a fons fins a meta, bé abans tornaves a fer les mil esses...

Aquest cop els millors del dia van ser els cadets, que els dos pujaven al podi en 1a posició:



Classificacions:

4voltes:

13è general i 9è èlit: Enric Forn --> 1:26:09
27è general i 5è sub21: Oriol Burzon --> 1:32:15
29è general i 21è èlit: Sergi Pujabet --> 1:32:24

3voltes:

10è Màster 30: David Pallarès --> 1:04:34
6a fèmina: Marta Viladoms --> 1:34:06

2voltes:
1er cadet: Jordi Vallès --> 0:45:30
19è Veterà 40 : David Verdaguer --> 0:47:29
1a fèmina cadet: Penèlope Verdaguer --> 1:21:48

XALLENGE PENEDÈS: MOJA

A les 7:15h del matí, sortíem del bar Jordi en Bernat l’Enric Vidal i en Raúl en busca de l’Issac Riera i el Jose Mallen, que esperaven a la rotonda de la masia. Una vegada hi érem tots, posàvem camí a la primera prova de l’any de les xallenger del Penedès a Moja (Olèrdola). Només arribar, anem a treure el dorsal i a preparar-nos per escalfar una mica i posar-nos a punt per la sortida.

A les 9 del matí es dona la sortida a poc més de 500 bikers amb moltes ganes de donar pedals i cobrir els 30km el més ràpid possible. Els primers km transcorrien per carretera asfaltada i tot bastant pla, el que ens feia avançar a una gran velocitat uns 30 km/h.

De seguida es selecciona un gran grup davanter, encapçalat pel Francesc Guerra i seguit pel Bernat, unes posicions enrere hi anaven l’Issac i en Raúl avançant bikers per on podien, el mateix feien en Jose i l’Enric, una mica més enrere. De cop i volta, un petit despiste al km 3 fa que el Raúl hi vagi tot dret a una zanja, cosa que provoca perdre un temps molt preciat ja que no podia treure el peu del pedal i se l’hi havia sortit la cadena. Una vegada tot solucionat comença el que seria una cursa de patir més del compte per recuperar totes les posicions possibles, ja que havien passat més de 150 corredors i havia que intentar estar davant abans d’arribar als corriols i zones mes tècniques per no trobar cap tap.

Per davant en Bernat tenia la seva pròpia batalla per no perdre la 2ª posició, l’Issac i l’Enric anaven fent a mida que s’anaven trobant, i en Jose, patia una punxada a meitat del recorregut el que li faria perdre un gran temps que ja no podria recuperar.

El circuit, ens feia avançar camí del castell del parc natural d’Olèrdola, tot per pista i corriols ràpids fins arribar a un tram d’asfalt que pujava fins al castell, una vegada hi érem a dalt comença un descens, primer per pista i després per la trialera més tècnica del circuit, on teníem d’anar amb peus de plom per no caure sobre alguna pedra. Una vegada avall agafem un petit però dur tram d’asfalt, per tornar a agafar la pista que molt seguit ens portaria a la part més guapa del circuit, uns quants km de bosc molt revirat entre arbres (una canya). Ja fora del bosc, només hi quedaven uns 5km, que ens faria passar per un corriol de pedres molt ràpid una mica més de bosc i per últim una pista que arribava fins la meta.


Classificacions:


1er Francesc Guerra Carretero Temps:1h12m 1er absolut

3er Bernat Cañellas Garrigasait Temps:1h16m 2on categoria elit

24è Raul Rubio Garcia Temps:1h22m categoria elit

82è Issac Riera Moya Temps:1h29m 47è categoria master 30

228è Enric Vidal Llorach Temps:1h44m 44è categoria elit


divendres, 13 de març del 2009

PRESENTACIÓ EQUIP BTT

Divendres 6 de Març ens vam trobar tot l'equip de la secció de BTT per fer-nos unes fotos al Teatre:



Més fotos

dijous, 12 de març del 2009

DIUMENGE 15 MARÇ

Aquest diumenge l'equip es dividirà en dues competicions:

  1. OPEN GIANT DE BARCELONA A STA. PERPÈTUA DE MOGODA

  2. XALLENGE PENEDÈS A MOJA

I pels del CLUB: A les 8:00 a la Plaça de l'Ajuntament per anar a esmorzar a LA GUARDIA:

Òdena - Can Macià - Clot de St. Feliu - Celler de la Guàrdia(E) - Castellolí - Òdena

dimarts, 10 de març del 2009

COPA CATALANA BANYOLES 8 MARÇ

Tot acompanya, bon dia, bon ambient i un cap de setmana per endavant on els components de l’E.C.O, ens estrenem al nou Open d’Espanya-Copa Catalana a la localitat gironina de Banyoles.


Sortim el dissabte, amb una mica de retard i prèvia parada per al “Caprabo de Abrera” per comprar aliment, arribem als voltants de la 1 del migdia, per fer el circuit. Desprès de un parell de voltes per a reconèixer el recorregut, anem cap a la masia on hem de passar la nit. Per cert, una masia impressionat, vam estar com a reis, on vam descansar durant la resta del dia per preparar-nos per l’endemà.


Arriba diumenge, a les 7 ja tothom esta en peu, esmorzem i ràpid cap al circuit, ja que a les 9 tenim la foto de presentació de l’equip.

A les 10 surten les primeres categories on ens representen, la Marta, el Jordi, el David Pallarès, el David Verdaguer i la Penelope. Havíem de fer entre dos i tres voltes a un circuit molt tècnic de uns 8 km, molt trencacames on els canvis de ritme eren constants, un recorregut 100% BTT. Va destacar la gran participació i el nivell que hi havia a la graella de sortida on destacava per sobre de tots la campiona del mon Marga Fullana.


A les 12 sortíem els elits, amb la representació de l’Enric, el Sergi, el Vidalet, l’Oriol, el Raül i el Bernat. Mes de 250 corredors entre els quals hi havia el campió Olímpic i campió del Món (Absalon), subcampió Olímpic (Peraud), campió d’Europa (Hermida), campió d’Espanya (Ruzafa), campió de Catalunya (Llordella),.......per ficar alguns exemples hi havia alguns dels millors corredors del món, els millors d’Espanya i els millors de Catalunya. Segurament serà la cursa amb mes “nivell” en la qual participarem i per tant nomes podíem sortir a disfrutar.

Tots els components de l’equip vam sortir a donar-ho tot, i encara que no vam fer cap podi (jeje), ni un simple Top Ten, al finalitzar la cursa tots estàvem molts satisfets del nostre rendiment i es que aquesta no era la “nostre guerra”.

Destacar per sobre de tot que Banyoles hi ha sempre un ambient increïble, amb el circuit ple de gent que t’anima, i on per un dia et sents com un corredor de veritat.


CLASSIFICACIONS


Les nostres fotos

Fotos de bicicat

dilluns, 9 de març del 2009

DIUMENGE 8 DE MARÇ:

El diumenge 8 de març amb un dia serè i el Sol alt ens trobem a les 8 a la plaça tan sols en Ramon i en David Rubio. La calor que ja es notava ens anuncia una jornada calorosa. Partim a les 8'15 en direcció a Puig Aguilera per fer més volta abans de parar a Castelloli. Un cop a dalt de l'altiplà ens trobem que el camí que preteniem agafar a desaparegut sota una massa d'arbres desplomats. Tirem endavant cap a l'extrem del Puig i trobem un altre totalment lliure d'obstacles que ens porta a l'altre vessant donant més rodeig . Tot i així, no ens lliurem de baixar de la bici per salvar un pi travesser. Després de descendre per una trialera anem a petar al clot del Grau, al camí que condueix a Sant Pau de la Guardia i a Castellolí, quan més endavant agafem el desviament a la dreta que ens condueix a tocar d'aquest últim entrant pel pont de sobre l'autovia. Esmorzem amb prestesa ( 50 min, rècord del club) i sortim cap al camí ascendent de sobre la piscina. Agafem una trialera per buscar el camí dels Mollons, però decidim aventurar-nos per un sender lateral, amb la qual cosa anem a parar primer a una bassa natural sense sortida, després a un precipici d'un curs sec d'un rierol i , finalment, remuntant per un sender abandonat sortim a un ample camí que ens duu al GR que porta a la Pobla. Agafem el camí del castell i cap als dipòsit de Vilanova amb un tram per sender. Descendem a Can Titó i per la vora del riu saltem a Igualada on posem punt i final. Una ruta de 55 km amb un temps de 4'5 h. Prou bé.

divendres, 6 de març del 2009

Diumenge 8 de Març

Novament dues opcions:

1.- A les 8:00 (CANVI D'HORARI) a la Plaça de l'Ajuntament per fer la ruta amb esmorzar a La Castellolí:

Òdena - Can Macià - Castellolí(E) - Tres Moions - La Pobla - Castell de la Pobla - Dipòsits - Vilanova - Òdena

2.- O bé Open natura a el Vendrell

dimecres, 4 de març del 2009

CCI Banyoles 2009

Aquest cap de setmana es torna a inaugurar la temporada oficial de competició. Banyoles sempre és un circuit especial... cada corredor es pregunta, estaré bé de forma ? em trobaré bé ? podré amb la pressió ? punxaré (jo o la bici) ? Quins nervis !!!

Aquest any torna a haver-hi cartell de luxe: Absalon, Hermida, Peraud, Ravannel,... Quin nivellasso!

Doncs nosaltres, com cada any, anirem a fer de rellenu i a disfrutar de l'ambient.

diumenge, 1 de març del 2009

SERRES DE MEDIONA

Alguns membres de l'equip teniem previst anar a córrer a Olot amb carretera, al final es va anul·lar la sortida i alguns han descansat i els altres hem anat a St.Pere Sacarrera a córrer la II Gran Ruta BTT de Serres de Mediona. A la línia de sortida eren el Matu, el Verdaguer, “The brothers Trujillo”, Marcelo i present (Bernat). Amb un dia molt tapat i amb una mica de pluja teníem 60 km per endavant amb 1850 m de desnivell.

La sortida bastant tranquil·la, amb una primer tram de carretera, on amb un ritme tranquil ningú es decidia a marcar el ritme. Una vegada arriben al primer tram de camí el favorit de la prova, Llibert Mill, arrenca i marxa en solitari. Jo que anava amb la idea del podi, controlo al principal rival, Pere Joan Roig. Anem poc més d’un kilòmetre amb un grup de 5 o 6, de seguida veig que vaig còmode i marxo en busca del Mill. Al cap d’ un parell de Km, el trobo, perquè s’havia equivocat en un tram, anem mitja hora junts, fins que a l’alçada de la Llacuna, em deixa tirat i marxa.

A partir d’aquí me decidit a regular i mantenir la segona posició. Quant quedaven uns 15km i ja veia que tenia a la “saca” la segona copa de la temporada, noto que perdo ràpidament pressió de la roda del darrere i efectivament “he tallat el pneumàtic”. A partir d’aquí i després de perdre entre 10-15 min per reparar (sóc un crack reparant,jeje) ja m’havien passat entre 10 i 15 corredors, decideixo agafar la carretera i arribar fora de cursa fins a St.Pere Sacarrera.

Només havien arribat el Marcelo i el Verdaguer, no sé quin temps ni posició han fet, suposo que entre els 25 primers. I el Matu i “The brothers Trujillo”, segur que la cursa se’ls hi ha fet bastant dura, perquè realment el recorregut era bastant exigent.

La setmana que bé debutem a Copa Catalana, així doncs a descansar i a mentalitzar-se per patir, corredoreeeesssss!!!!!