diumenge, 28 de juny del 2009

ANBASO KIDS FALS

Aquest diumenge 28 de juny, s'ha celebrat a la població de Fals la primera prova d'aquesta temporada de l'Anbaso Kids. Ha estat la primera vegada que l'Amaru i en Jan han participat en una competició i tot i que no era cursa, ningú anava a passejar!!

Hem arribat amb el temps just i no ens ha donat temps de fer una volta pel circuit, per tant hem anant descobrint-lo durant la 1ª volta de la cursa. A la categoria corresponent als anys 1999-2000 tocava fer 2 voltes al circuit de 3km de longitud i la primera part era súper-dura, amb una forta pujada només començar i entre trialeres amb molta pedra solta i troncs al mig del camí. L'Amaru durant la 1ª volta s'ha situat entre els tres primers i en algun petit tram fins i tot al capdavant, però la manca d'experiència li ha passat factura i a la segona anava quart fins que en un moment donat ha equivocat la relació i se li ha sortit la cadena, la qual cosa li ha obligat a aturar-se i torna-la a col·locar, essent avançat per un altre corredor i acabant la carrera en 5ª posició.

A l'última prova li tocava el torn a en Jan, era la prova pels més petits, en un principi no estava decidit a participar i ni tant sols portava la seva bici, però a la que s'ha adonat que desprès de la cursa hi hauria refrigeri i patates, ha decidit baixar el seient de la bici dels seu germà i prendre sortida amb la resta de canalla.

El recorregut era bastant més curtet, aquesta vegada tocaven 3 voltes per una zona de bosc, amb alguna baixadeta que per ells se'ls hi feia una mica complicat, la majoria anaven donant saltets al damunt del seient com ninots de drap. La sortida ha estat bona fins que ha tocat amb un altre company i tots dos han anat pel terra sense conseqüències, però ha perdut el temps suficient per a que la resta li agafessin la distància necessària per no poder contactar, acabant la prova en 7ª posició.

La valoració al final ha estat molt positiva, s'han divertit força, han menjat i begut el que han volgut i estan disposats a repetir el proper 19 de juliol a Rajadell.

divendres, 26 de juny del 2009

DIUMENGE 28 JUNY

Com sempre a les 8 a la plaça per anar a esmorzar a CASTELLFOLLIT

Ruta: Òdena - Can Brunet - Can Prat - Castellfollit(E) - Permanyer - Maians - Corriol Telefònica - Òdena

Preneu el xubasquero, que amb aquests dies que portem, no se sap mai que pot passar!!!!

dimarts, 23 de juny del 2009

QUEBRANTAHUESOS 2009

La marxa més important a nivell estatal amb més de 8.500 participants, que fan que aquest cap de setmana sigui diferent a la resta. La “Quebranta”, es la cursa, el recorregut, l’ambient, el lloc, els nervis,...


Per la meva part desprès dels bons resultats de tot l’any, havia de ser el dia que havia de baixar de les 6 hores i arribar entre els 20 primers, però la cosa no anar així. El primer de tot dir que sortia amb un altre dorsal i per tant no tenia parrilla, tenia uns 1500 tios que adelantar abans d’arribar al davant del grup, casi res.


Sortida a les 7:30 per als primers, jo arrenco 4 minuts desprès, des de el primer metre a “tope”, sortida de BTT, nomes feia que passar gent i al cap de 20 km estic a davant. Quant arribo ja havien marxat els 5 “Pros”, amb aquets no tinc res a fer. Comencem el Somport, sensacions increïbles, pujo molt “fàcil” i corono entre els 10 primers (l’any passat coronava el 150 o més), baixada amb moll i molta boira, zona de transició i cap al Marie Blanc, allà cada un al seu ritme, però jo amb la tònica, controlant als rivals i sense passar-me de revolucions, coronem tots per separat, però la cosa baixant es reagrupa, ja nomes quedem uns 25 corredors + 5 escapats. Al finals del descens el company de davant cau i jo per no xafar-lo, he de tirar-me a la cuneta,...perdo uns 20 segons i el grup. No em queda cap altre que donar-ho tot en el tram de pla fins al Portalet, contrarellotge de 5 km, que m’obliga a desgastar-me molt, finalment amb l’ajuda de dos o tres, connectem amb el grup, però ja comencem el port. Les sensacions son bones però, en aquell moment, una moto d’assistència se’n va a terra i jo salto per sobre la bici (caiguda, però per sort la bici i jo intactes). No podia ser un altre vegada perdo el grup, aquesta vegada em deixo uns altres 30 segons, que m’obliga fer els següents 3 km de pujada a tope, quant els de davant s’anaven reservant, aconsegueixo tornar a connectar, però aquesta vegada el cos havia dit prou. Em quedo tancant el grup, intentant recuperar, però impossible ja estaven pujant a un ritme que no podia aguantar i res, he de deixar-los marxar. A partir d’aquí pujo com puc els últims 18 km de port i la resta dels 40 km de recorregut amb un grup en el que no havia d’estar.


Al final el 72 de la general amb un temps de 6:11, “frustrat” per tot el que m’havia passat i es que mirant les classificacions hauria acabat entre el 15 primers sense cap dubte. Però les curses son així, quant mes fort estàs, la resta esta a la teva contra. Ah!! les classificacions surto com a David Pallarès, jeje!


Jordi Serravinyals --> 6:32:47

David Pallarès (També amb un altre dorsal) --> 6:52

Sergi Pujabet --> 6:56:18

Marcelo Reymundi --> 7:29:14


A la nit anem cap a Jaca de festa, s’havien d’oblidar les penas, així doncs a desconnectar i disfrutar de la nit. Quin festival i quines “jakas” per Jaca, els integrants de la fuga, Bessons, El Niño Mayor, Terrones Tocacojones, Elbernal, Padre Apeles, El Fisio i El Lenyador. El festival va començar al pub de l’Argentina i la resta de la nit,..........”kuidaoooooo”.

diumenge, 21 de juny del 2009

SORTIDA CLUB: MONTSERRAT PARK

8'15 , Ramon Tapiolas , Sergi Lozano , David Rubio i Andreu Aguilera , estem disposats a tot ; comencem pujant el Puig Agilera , passem pel costat dels Vins Grau fins arribar a la Guardia i baixem a esmorzar a Montserrat Park ( ràpid , bo i econòmic ). Amb la panxa plena , travessem la carretera , ens posem sobre el túnel del Bruc i decidim no baixar pel corriol habitual ; busquem una nova ruta més enllà ; de camí mes ample però de vistes espectaculars . Ja tardàvem , el David punxa al darrere ( reparem i seguim ) baixem fins la Pobla ( tonto l'ultim ) enfilem pel castell cap els dipòsits de Vilanova ; però a mig camí el David i en Ramon ens desviem per un corriol que passa per la carena ; primer molta pujada , després saltar uns quants pins tombats i després el premi ; una preciosa i gran llossa de baixada amb un grau d'inclinació mes que acceptable ( en David ja bufa , jeje ) arribem a Vilanova però no ens trobem amb els companys ; que hi farem , ja som a prop de casa . Sortida de 45 Kms. i 1.000 de desnivell ; PD. agraïments a l'aire fresquet que ens ha acompanyat tot el matí .

dissabte, 20 de juny del 2009

DIUMENGE 21 JUNY

A les 8 a la plaça per anar a esmorzar a la VINYA NOVA

Òdena - El Gos Blanc - Gasolinera El Bruc - Collbató - Vinya Nova (E)- Can Massana - Òdena

dijous, 18 de juny del 2009

CAMPIONAT CATALUNYA BTT INFANTIL

El passat dissabte13 de juny,a la localitat de Sant Feliu de Guixols,es va disputar el campiona de Catalunya infantil de btt .

Era el debut d'en David en un aquest campionat,cosa que va fer que la seva sortida fos la mes endarrerida de totes,ja que la graella de sortida es basava en el resultat de l'any anterior. Davant seu tenia a 44 participants, incloses fèmines i principiants de 1er any.

Era un circuit bastant dur i llarg,es feien 3 voltes d' 1'5km,a tot això es va unir la calor,uns 32 graus amb l'humitat que comporta córrer a prop del mar.

Tot i les condicions i posició en contra,en David va poder anar avançant corredors fins a poder entrar a línia de meta en la 11a posició de la general,i 8è classificat com a principiant de 2on any.

dimecres, 17 de juny del 2009

PEDALS D'OCCITANIA

AQUESTA RUTA HA QUEDAT ANUL·LADA:

Resulta que el preu inicial de la ruta era de 266,30€ un preu molt elevat, si tenim en compte que anem de refugis i en dos punts d'Hotel.

A l'hora de la veritat, el preu encara ha pujat més, la última notícia és que el preu és de
310€

Hotel riu Nere: 72 €
Hotel acta: 82 €
Hotel l’oppidum: 68 €
Gîte le soulan : 48 €
Forfet: 40€

Tenint en compte que sempre s'ha demanat el pressupost el més econòmic possible. Ara agafen i ens col·loquen als llocs més cars que tenen a tota la ruta. Es deuen pensar que som el Cristiano Ronaldo!!!

I ja no parlem del transport de l'equipatge, que és de 70€ per cap!!!!! Abans com a mínim, feien preu de grup. Que lo únic que fan, és que algú va amb una furgoneta fent la volta pels diferents llocs i fent canvis de maleta, et surt més a compte trucar un taxi i que te les traslladi!

AIXÍ QUE DES D'AQUÍ DENUNCIEM EL TRACTE REBUT I L'INTENT D'ESTAFAR A LA GENT! QUE LES RUTES DE LA PEDALS SERAN MOLT MAQUES PERÒ AIXÒ ÉS ESCANDALÓS.

Fem una crida que tothom qui la vulgui fer, que la faci pel seu compte! a Internet esta ple de tracks! i total per una samarreta no val la pena pagar tant no?

dilluns, 15 de juny del 2009

SORTIDA CLUB: TOUS

8'15 sortim el David Rubio i Ramon Tapiolas direcció Tous pasan pel barri de Montbui ; molt de supertranquis arrivem a l'Ateneu (molta calor i poques hores dormides) , Hora i quart esmorzant , passem pel costat del camp de futbol i pugem el pla del Magre pel darrere. Baixem i tornem per la Sala (parada obligada a repostar els bidons d'aigua ben fresqueta) , Moli Blanc , una mica de carretera i cap a casa ; que em de tornar dora . 35 Km. i molta calor.

ANBASO ST. PERE 09

A les 7:15 sortim tota la grupeta cap a St. Pere per disputar la 1a cursa de la WORLD CUP ANBASO!!!! Inscripcions, xerrar amb la gent, "jo fa un mes que no toco la bici" "casi que no he entrenat" "uf em trobo fatal" "aquesta setmana només he sortit un dia".....Foto d'equip, que aquest cop teniem fotògrafa oficial (Gràcies Susanna)

I amb el cap com un bombo tots cap a la sortida! El Ramon ens fa unes presentacions i A TOPE!!!! (Alguns que es colen per l'esquerra, serà que es veien amb possibilitats de guanyar???)

Com sempre, se surt a mil per hora per la carretera fins enllaçar amb la pista i a tope planejant amunt cap al 1er corriol de pujada on per variar es fan els primers taps, un altre cop a l'esprint fins al corriol de baixada on hi ha el baixador més dret del dia, i venga, anar esperant a que tothom es decideixi entre baixar a peu o amb bici. Un cop passats els taps ja comencen les primeres pujades per totes les variants del Castell de Boixadors. Pujades per pista força dures i baixades per bosc a través, espectaculars, sense gran dificultat tècnica i amb molta gràcia. Amb una calor que et fregies, va ser un dia força dur en general. Trenta kms molt interessants.

No hi va haver cap copa, però al Bernat li va tocar la super panera:

Ara que cadascú digui la seva als comentaris, i aquí estan les classificacions del Òdena:

Bernat Cañellas: 11è general i 7è èlit --> 1:39:13
David Pallarès: 13è general i 4t M30 --> 1:40:14
Raúl Rubio : 26è general i 11è èlit --> 1:45:05
Marcelo Reymundi: 31è general i 14è èlit --> 1:47:52
Sergi Pujabet : 50è general i 18è èlit --> 1:50:51
Oriol Burzon: 73è general i 9è sub 23 --> 1:56:27
David Verdaguer: 74è general i 13è V40 --> 1:56:28
Jose A Mallen : 115è general i 48è M30 --> 2:03:16
Alberto Trujillo: 147è general i 62è M30 --> 2:13:48
Pere Argerich: 172è general i 33è V40 --> 2:22:30
Marta Viladoms: 197a general i 5a fèmina --> 2:34:34
Enric Forn: 198è general i 42è èlit--> 2:34:37 (amb algun problema intestinal per no abandonar, va fer de sherpa a la Marta)

El recull de les fotos de l'Òdena

La nostra fotografa oficial: Susanna Saez
Les de la Sara Arjona (Maderas St. Vicente)
Les de Bicicat

COPA CATALANA DH

DESCENS DE CERVIA DE LES GARRIGUES (COPA CATALANA DH. 6 de Junio 2009)

Con modificaciones en el trazado que lo hicieron mas DH, mas divertido y espectacular, mi categoría flojea y el Nº de participantes fue solo de cuatro, con lo que fui a correr el mismo domingo casi sin entrenar, luego vi que con mas entreno debido a los cambios del circuito, podría haber mejorado el tiempo, pero en la misma posición final.

Classificació de la prova

1 102 FIGUERAS BERNADES, Ramon Master 40 ODENA EC DIFERENT BIKE IGUALADA 1:28.944 1:29.301 1:28.944

2 101 SABALETE CALAHORRO, Manuel Master 40 MAXI BIKE C.C MAXI BIKE 1:30.285 1:33.365 1:30.285 1.341

3 105 PRAT MUNTANE, Antoni Master 40 ESPORT CICLISTA ODENA BUFF 1:42.107 1:44.984 1:42.107 13.163

4 104 MASSOT FIGUERAS, Germa Master 40 LA TRIBU BTT BTT FORALLAC 2:11.056 1:48.774 1:48.774 19.83

DESCENS DE TARTAREU (OPEN DE ESPAÑA Y COPA CATALANA 2009)

Las dos últimas disputadas, Tartareu, con un circuito 30% nuevo, sobretodo en la parte final donde trazaron por medio de unas peñas rocosas, cañones, tubos de gran peralte, fuertes rampas de piedra escalonadas, realmente un autentico descenso, pero mantiene unas enlazadas de fuertes pedaleadas, contra peraltes de piedra suelta y cantos cortantes, lo que hace este circuito como uno de los mas esperados en el campeonato que este año se puntuaba para copa y open, algo que no gusto mucho.

Mi resultado no fue lo esperado, donde no lo hice bien en la primera crono lo corregí en la segunda pero fallando en donde el primer sector que no tenia mucha dificultad, con lo cual no acerté ni en una ni otra crono.

Clasificación Final

1 473 CANDELA PERIS Antonio M. (1) Master 40 BMX ALCOY 3:34.821

2 481 SABALETE CALAHORRO, Manuel (2) Master 40 MAXI BIKE C. MAXI BIKE 3:47.145 12.324

3 483 FIGUERAS BERNADES, Ramon (3) Master 40 D'ODENA EC DIFERENT BIKE I 3:47.449 12.628

4 480 PASCUAL CASTILLO Javier (4) Master 40 BMX ALCOY 3:59.189 24.368

5 479 GALERA TOMAS, Enric (5) Master 40 TORRELLES C.B GALERA DH TEAM 4:01.591 26.770

6 484 PRAT MUNTANE, Antoni (6) Master 40 ESPORT CICLIS ODENA BUFF 4:07.861 33.822

7 471 MATE BARRERO, Jaime (7) Master 40 BIKE STATION BIKE STATION-HI 4:11.570 36.749

8 477 CARBO BADAL Luis (8) Master 40 M. BIKE ANIMALS DE MONTE 4:33.006 58.185

9 482 MASSOT FIGUERAS, Germa (9) Master 40 LA TRIBU BTT BTT FORALLAC 4:38.523 1:03.702


Para el próximo 20 y 21 participare en el Campeonato de Catalunya en PORT AINE.

dissabte, 13 de juny del 2009

OPEN INFANTIL BARCELONA SUD A PALLEJA

El passat diumenge 14 de juny,es va disputar la 3ª prova de l'open infantil Barcelona sud en la vila de Pallejà.

En David va prendre part en la sortida de principiants juntament amb 12 petits corredors més. Va poder sortir en primera lina de sortida i deseguida es va poder col·locar en posicions capdavanteres.
Es feien un total de 3 voltes a un circuit de 1200m de longitud .el traçat era bastant pla i les diferencies a la primera volta eren molt ajustades. El 1er classificat es va distanciar uns metres a partir de la 2ª volta ,cosa que va ser dificil poder recuperar. En David,que va saber mantindre la 2ª posició en solitari,va entrar a uns 12 seg del 1er classificat.

divendres, 12 de juny del 2009

DIUMENGE 14 JULIOL

Aquest diumenge la sortida era per anar a esmorzar a TOUS, però em sembla que últimament s'hi hi ha anat molt sovint. Proposo que aneu a esmorzar a CASTELLFOLLIT. A les 8h a la plaça com sempre.

A nivell de pedalades, teniu l'Anbaso a St. Pere Sallavinera, o bé a Vallfogona de Riucorb:

dimecres, 10 de juny del 2009

LA BONAIGUA

Aquest dissabte tocava anar a corre a la Pobla de Segur, per disputar la marxa Cicloesportiva de la Bonaigua. En un dia amb mal temps i amb perspectives de pluja, ens trobem a la línia de sortida varis integrants de l’E.C.O, el Jordi Serravinyals, Sergi Pujabet, Marcelo Raymundí, José Mallen, Àngel Delgado, Issac Riera i Bernat Cañellas (no se si em deixo algú), juntament amb altres companys d’Igualada, Castellolí,..en total uns 20 companys de la “zona”.

A les 8’30 del matí, 700 participants iniciem els 190 km amb 2900 m de desnivell, passant per als ports de la Bonaigua, Vielha i Perves. Només sortir al km 0 es forma una escapada de 10 corredors, que comencen a agafar avantatge, els primers 60 km eren més o menys plans, fins arribar a Esterri d’Aneu, a partir d’allà iniciem el port de la Bonaigua. Des de la primera curva els corredors de la Seu d’Urgell marquen el ritme, el nombrós pilot comença a perdre unitats i als 2km, només quedem uns 30 corredors. La cosa no s’atura i seguim pujant el port amb uns 20 km de distancia a una mitja del 7%. Amb aquesta distancià no són necessaris el “canvis de ritme”, la gent es va despenjant sola, i a meitat de port miro enrere i només quedem 6 corredors en busca dels escapats que ens portaven uns 5 minuts d’avantatge. Jo per la meva part anava, molt còmode, tenia les millors sensacions de l’any i em limito a seguir el ritme dels 3 corredors de la Seu d’Urgell. Desprès de quasi tot el port plovent i anar agafant alguns dels membres de la escapada, coronem 5 corredors, ja només en queden escapats amb una diferencia d’uns 2 minuts. Baixada plovent i en moll, arribem a Vielha, comencem el segon port, al poc d’iniciar-lo atrapem al últim escapat, amb molt bones sensacions decideixo passar a l’acció i marcar el ritme de pujada, en un port de uns 10 km a una pendent del 6%, on els últims 4 km els fèiem dins del túnel de Vielha, coronem 4 corredors. Sortim del túnel i més pluja, baixada poc complicada, uns quilometres de transició on entrem a relleus i ampliem la distancia respecte el rivals.

Comencem el últim port “Perves”, són 7 km als 5%, on érem 4 corredors, així doncs s’havia d’eliminar algú per a assegurar el “podi”. Pujant a ritme era molt difícil eliminar un rival, així que intento un parell de canvis de ritme, que no donen fruit. Hem pujat més de la meitat del port i encara som 4, petit descans i últims 2 km durs, atac dur dels dos únics corredors de la Seu d’Urgell al que només puc respondre jo. Ja som 3, podi assegurat, correm , baixada perillosa amb pluja i últims 20 km de pla-baixada. Arribem a la Pobla de Segur, ja només queda l’sprint entrada al poble i últims 400 metres picant amunt, ho intento però no hi ha sort, no soc sprinter i punt. Al final 3er classificat i molt satisfet del resultat, en un dia que possiblement he tingut les millors sensacions de l’any.

La resta dels companys, a falta de classificacions, tots van arribar més o menys satisfets.

ANBASO

Corredors, corredores, socis, socies, amics, amigues, companys, companyes, lectors i lectores del blog..... JA ÉS AQUÍ!!!!!

Aquest diumenge comença la tan esperada COPA DEL MÓN de la Catalunya Central!!!! Prepareu tot l'arsenal que anem a per la Lliga d'estiu!!!!!



1a prova a St. Pere Sallavinera: Circuit d'uns 30km amb un desnivell de 1090m. Sortida a les 9 del matí

Les inscripcions es faran el mateix dia a partir de les 8 del matí: Preu federats 14€ - Preu no federats: 22€

dilluns, 8 de juny del 2009

LA BONAIGUA

Aquest dissabte tocava anar a corre a la Pobla de Segur, per disputar la marxa Cicloesportiva de la Bonaigua. En un dia amb mal temps i amb perspectives de pluja, ens trobem a la línia de sortida varis integrants de l’E.C.O, el Jordi Serravinyals, Sergi Pujabet, Marcelo Raymundí, José Mallen, Àngel Delgado, Issac Riera i Bernat Cañellas (no se si em deixo algú), juntament amb altres companys d’Igualada, Castellolí,..en total uns 20 companys de la “zona”.

A les 8’30 del matí, 700 participants iniciem els 190 km amb 2900 m de desnivell, passant per als ports de la Bonaigua, Vielha i Perves. Només sortir al km 0 es forma una escapada de 10 corredors, que comencen a agafar avantatge, els primers 60 km eren més o menys plans, fins arribar a Esterri d’Aneu, a partir d’allà iniciem el port de la Bonaigua. Des de la primera curva els corredors de la Seu d’Urgell marquen el ritme, el nombrós pilot comença a perdre unitats i als 2km, només quedem uns 30 corredors. La cosa no s’atura i seguim pujant el port amb uns 20 km de distancia a una mitja del 7%. Amb aquesta distancià no són necessaris el “canvis de ritme”, la gent es va despenjant sola, i a meitat de port miro enrere i només quedem 6 corredors en busca dels escapats que ens portaven uns 5 minuts d’avantatge. Jo per la meva part anava, molt còmode, tenia les millors sensacions de l’any i em limito a seguir el ritme dels 3 corredors de la Seu d’Urgell. Desprès de quasi tot el port plovent i anar agafant alguns dels membres de la escapada, coronem 5 corredors, ja només en queden escapats amb una diferencia d’uns 2 minuts. Baixada plovent i en moll, arribem a Vielha, comencem el segon port, al poc d’iniciar-lo atrapem al últim escapat, amb molt bones sensacions decideixo passar a l’acció i marcar el ritme de pujada, en un port de uns 10 km a una pendent del 6%, on els últims 4 km els fèiem dins del túnel de Vielha, coronem 4 corredors. Sortim del túnel i més pluja, baixada poc complicada, uns quilometres de transició on entrem a relleus i ampliem la distancia respecte el rivals.

Comencem el últim port “Perves”, són 7 km als 5%, on érem 4 corredors, així doncs s’havia d’eliminar algú per a assegurar el “podi”. Pujant a ritme era molt difícil eliminar un rival, així que intento un parell de canvis de ritme, que no donen fruit. Hem pujat més de la meitat del port i encara som 4, petit descans i últims 2 km durs, atac dur dels dos únics corredors de la Seu d’Urgell al que només puc respondre jo. Ja som 3, podi assegurat, correm , baixada perillosa amb pluja i últims 20 km de pla-baixada. Arribem a la Pobla de Segur, ja només queda l’sprint entrada al poble i últims 400 metres picant amunt, ho intento però no hi ha sort, no soc sprinter i punt. Al final 3er classificat i molt satisfet del resultat, en un dia que possiblement he tingut les millors sensacions de l’any.

Classificacions:

3er Bernat Cañellas --> 5:32:11

35è Jordi Serravinyals --> 5:56:02

127è Angel M Delgado --> 6:20:44

143è Marcelo Reymundi --> 6:23:35

172è Isaac Riera --> 6:30:39

259è Sergi Pujabet --> 6:49:29

El Jose com podem veure a la foto, va partir la patilla del canvi,... a veure si ens explica que va passar!

diumenge, 7 de juny del 2009

SORTIDA CLUB: CARME

A les 8 a la plaça . 8'20 marxem David Rubio , Alberto Trujillo , i Ramon Tapiolas cap el camp d'aviació , dipòsits de Vilanova i directes cap a Carme a esmorzar ; a les 9'15 ja estàvem endrepant ; 10'20 pugem al Santuari de Coll Bas , baixem trialera per l'altre costat ; arribem a Montbui poble i enfilem l'autopista fins la Censada ; pugem la Tossa pel darrere , baixem per trialera ; pista fins Montbui barri i finalitzem a Igualada amb 45 Kms. i 900 de desnivell . Cap incidència i bon entrenament . Interessant !!!

dissabte, 6 de juny del 2009

DIUMENGE 7 DE JUNY

A les 8 a la Plaça per anar a esmorzar a CARME

Òdena - Aeròdrom - Can Titó - Dipòsits - Carme (E) - Collbàs - Montbui - Òdena

dimecres, 3 de juny del 2009

CAMPIONS DEL OPEN BARCELONA PER EQUIPS

Segurament passaran els dies i seguiran sense sortir les classificacions per equips, és probable que els de la federació es facin els bojos totalment, com ja ha passat anteriorment, és probable que mai arribem a cobrar el premi com a guanyadors per equips, ja que sempre expliquen històries per no dormir.... però ja és segur, calculat i més que calculat, que som CAMPIONS PER EQUIPS!!!!!

FELICITATS A TOTS ELS QUE HI HEU PARTICIPAT!

De moment ja tenim la lliga d'hivern,... ara a per la lliga d'estiu!!!!

Segons el reglament de la FCC diu clarament que:

Premis de la FCC a la Classificació Final Equips de Club per cada Open Territorial:
1r – 350 2n- 250 3r – 150 4t – 100 5è - 50

Esperem poder-ho rebre algun dia!!!!!

dilluns, 1 de juny del 2009

RUTA DEL CISTER

AQUEST DISSABTE 6 DE JUNY ANIREM A FER LA RUTA DEL CISTER

104km non stop, alguna parada ràpida per recuperar forces, menjar una mica i omplir bidons.

Sortida a les 6:30 - 7h d'Igualada per anar amb cotxe fins l'inici de la ruta.

Hora prevista d'arribada no se sap..... però a dormir segur que som a casa.

T'APUNTES?

SORTIDA CLUB: TOUS

8'05 Sergi Lozano i Ramon Tapiolas , sortim direcció poligon d'Igualada , Montbui , i , tot fent varies voltes , arribem a Tous (esmorzar ). Sortim directes a Montbui . En arribar a Igualada en Sergi ja s'en va ; jo , miro el rellotge i ... si nomes son les 11'00 ; massa d'hora . Decideixo pujar els dipòsits de Vilanova , baixar per varies trialeres ( que avui anaven escasses ), tornar pels Moletons - Vilanova - Igualada. 40 Kms. pel Sergi , 55 pel Ramon ; poc desnivell , rutilla força plana , uns 600.