divendres, 31 de juliol del 2009

dimecres, 29 de juliol del 2009

SORTIDA CLUB: RAJADELL

Sortim de Òdena puntuals, a les 8:05, el Sergio Lozano, Andres Aguilera, Jeronimo Alonso i Jaume Xaus direcció la Hipica Cal Magi on tenim el primer problema amb la forquilla del Jaume Xaus que esta fluixa de aire i es veu obligat a bloquejar-la. A partir d’aquí enfilem amunt cap a Castellfollit del Boix i a continuació fem la pujada al Cogullo. Arribats a d’alt tot de baixada fins a les casetes de Rajadell. Una confusió sobre el lloc d’esmorzar ens fa anar al nucli antic de Rajadell on trobem el bar tancat. A partir d’aquí decidim agafar la pista direcció Castellfollit amb rampes inicials del 15% sense haver esmorzat i sense aigua als dipòsits. Finalment arribem a l’Andorra a Castellfollit a les 11:30 amb 42 km i amb molta set acumulada.
Tots esmorzem, excepte el Jaume que la calor li ha tret la gana, i ens rehidratem amb xampús a dojo.
Acabat l’esmorzar agafem la pista dels molins i baixem pel pla de Servitje, Can Brunet, la font de Cal Enric i Òdena pujant pel Cementiri.
En total 60 Km amb molt de desnivell acumulat i molta calor.

CRÒNICA AGUILAR SEGARRA

Sortim a les 7:15 del Canaletas, direcció a Aguilar de Segarra, per disputar l'única duatló de l'Anbaso. Això de córrer a peu els ciclistes no ho tenim gaire entrenat, però si s'ha de fer es fa!

Només arribar a Aguilar comencem a veure quins són els rivals i a començar a especular amb les possibles posicions d'arribada. Fem la inscripció i a col·locar les bambes per fer la transició.

La sortida de la cursa molt tranquila en la part d'asfalt(com es nota que falten la majoria dels Pocara!), però a la que entrem en la pista de pujada en David Lozano posa un ritme bastant alt i se'n va sol. Vaig ben col·locat i regulant a la pujada, espero que m'agafi el Fèlix i em poso una estona a roda, en el plans li dono algun relleu (no sé perquè, el tio va sobradíssim), comencem a baixar. Anem empanats i ens passem l'entrada a la primera trialera, merda! Quina oportunitat perduda per poder posar-me primer! Baixo la primera trialera a peu assegurant, i comencem els plans, començo a patir més del compte, veig que el ritme no és prou bo com per mantenir-me en posicions de podi. Agafem la trialera de pedres i baixo assegurant, se m'escapen els de davant, i pujant no recupero. Intento mantenir la posició ja pensant en el córrer a peu. Agafo el meu ritme i arribo a la transició 5è, a veure si els de davant no han marxat gaire i puc guanyar alguna posició. Però res de res, prou feines tinc a mantenir-la com corrien els del darrrere. Tot i no haver pujat el podi estic bastant content de com m'ha anat la cursa, uns bons punts per la general, però sempre en vols més!

A nivell d'equip un carrerón, doncs hem fet primers! Felicitats!

dimarts, 28 de juliol del 2009

ANBASO AGUILAR 09

A falta de la crònica de l'Enric que pot tardar o no arribar mai...

Classificacions:

Enric Forn --> 5è general i 3er elit --> 1:39:19
David Pallarès --> 9è general i 4t M30 --> 1:41:10
Bernat Cañellas --> 12è general i 4t elit --> 1:43:29
Marcelo Reymundi --> 20è general i 8è elit --> 1:46:01
Jose A Mallen --> 71è general i 27è M30 --> 1:58:42
Alberto Trujillo --> 93è general i 40è M30 --> 2:06:49
Marta Viladoms --> 138a general i 5a fèmina --> 2:33:56

I el més important 1ers per equips!!!!! posició que ens col·loca 1ers a la general!!!!!

I les fotos de Bicicat

dimarts, 21 de juliol del 2009

ANBASO KIDS RAJADELL

El passat diumenge 19, es va celebrar a Rajadell (Can Amanç), la segona prova de l’Anbaso Kids 09.

Aquesta vegada es va apuntar un nou corredor en Pablo i la veritat es que l’expedició odenenca feia goig, de ben segur érem dels més nombrosos!!


La prova va comença a 2/4 d’11 del matí, els primers a prendre sortida van ser els més grans que donaven 3 voltes a un circuit bastant planer de 1.5 quilòmetres., on hi va participar el Roger Bergadà i acabava en 4t lloc emparellat amb el 3er classificat.


Seguidament li tocava el torn a l’Amaru juntament amb 6 nens/es més que donarien 2 voltes al mateix recorregut.No va tenir una bona sortida i va quedar en penúltima posició, però de seguida va començar a recuperar posicions i es va situar segon, posició que va mantenir fins la part final de la segona volta en la qual hi havia una forta baixada i que va preferir anar per la via alternativa ja que no la veia gaire segura, aquí li va passar un company acabant la cursa en tercera posició a 27 segons del segon i 43 del primer, això si molt i molt satisfet.


La tercera prova, el circuit petit, era el torn d’en Jan i en Pablo, en Jan ja no anava gaire convençut des de primera hora del matí i deia que no tenia ganes de participar, quan va arribar el moment va dir que ell preferia quedar-se a l’ombra i que en acabar, ja s’acostaria a la taula del pica-pica i ja participaria a veure qui menjava mes patates en menys temps, prova que segur va guanyar!! En Pablo si que va participar, la seva prova era una part del traçat anterior però retallada a 500 metres i 4 voltes, amb una forta pujada amb molta pedra solta que va fer que la majoria dels menuts haguessin de baixar del seient i pujar a peu. Dels onze participants va quedar en 8ª posició, molt acalorat però amb ganes de tornar a repetir.


Desprès un bon refrigeri a l’ombra i un bon menjar al restaurant Castellar d’Aguilar de Segarra.

La propera prova el diumenge 9 d’agost a Les Coromines (Aguilar de Segarra).

dilluns, 20 de juliol del 2009

SORTIDA CLUB: MONTSERRAT PARK

Jaume Xaus , Andres Aguilera , Alberto Trujillo , Jose Galindo , Sergio Lozano , Sergio Trujillo , Jeronimo Alonso , David Rubio i Ramon Tapiolas , sortim d'Odena a les 8'10 direcció Puig Aguilera ; agafem la pista que va a la Guardia fins esmorzar a Montserrat Park . Desprès d'una bona alimentació , agafem corriol per la bauma (foto obligada ) i , primera caiguda del dia ; el Jaume se la fot ( amb la bici aparcada ) , i desprès d'unes risses , seguim fins la gasolinera del Bruc ; però el David trenca cadena ; reparem , i es a partir d'aquí quant comencem a baixar fins a Castellolí (baixada molt distreta ) passem pel costat del circuit , pla de les Gavarreres i tothom a casa . 50 Kms. i 900 desnivell

diumenge, 19 de juliol del 2009

CAMPIONAT ESPANYA BTT: MONTJUIC

Poca participació per part de l'Òdena en aquesta cursa, només els dos cadets, que van córrer ahir, la Penèlope que anava amb la Selecció Catalana i acabava en 10 posició i el Jordi amb el maillot de l'Òdena entrava 25è.

Alguns ens hem passat aquest matí a veure patir als júniors, Màster 30, fèmines i elits, per animar als pros i als més coneguts. On s'ha pogut veure la superioritat de l'Hermida i la Marga, espectacular!!!

Algunes Fotillos

dijous, 16 de juliol del 2009

SORTIDA CLUB: RUBIO

Domingo 12 de Julio, salimos de la plaza 8 bikers, 5 integrantes del club , J. Xaus , A. Aguilera, S. Lozano, S trujillo y A trujillo mas 3 invitados que son Pitu, Marsall y J.M capitan.
Comenzamos la ruta a las 8:15 direccion a la riera de Odena, hasta llegar alli, hacemos 2 grupos , unos que bajaran por la pista y otro que con ganas de hacer un poco el cabra , decide bajar por diferentes trialeras ,en las que hay algun sustillo que otro . Una vez reagrupados cogemos la pista de Can Sabate y a la altura del comte Godo giramos a la izquierda direccion Rubio, empieza una subida larga y exigente hasta la carretera de las mayolas en la que la calor tambien se deja notar, hoy parece que J Xaus y A Aguilera tengan una moto , vaya ritmo !!
Cruzamos la carretera y cogemos un camino que nos deja cerca de la Ermita de Rubio, en la que aun no sabemos como S truji y Marsall se pierden y aparecen arriba en los molinos!!!( ya son ganas de subir), bueno por fin toca senderillo de bajada y en la 1ª y unica piedra S lozano sale volando por encima de la bici " piñazooo" , despues de unas risas , a buscar el almuerzo al Pla de Rubio, volvemos a dividirnos , unos por pista y ortos por un sendero que nos baja hasta la riera.
Un buen almuerzo y despues de recuperar las fuerzas y arreglar algun que otro pinchazo, enfilamos la vuelta por la pista de San Pere Artesa , direccion Espel, cada uno a su ritmo y aguantando la calor como se puede, una vez en Espel , decidimos de volver a Odena por las casetas dels Mussons y finalmente Can Sabate por monte atraves, ( nos perdemos en nuestro propio pueblo).
En definitiva , unos 40 km entretenidos con muy buen rollo y premio final en la tasca.

dimecres, 15 de juliol del 2009

ANBASO VALLS DE TORROELLA

A les 7h del matí sortíem la grupeta del ECOdena direcció a Valls de Torroella per disputar la 3era prova puntuable pel circuit Anbaso. Aquesta vegada ens esperava un circuit força dur i a la vegada molt tècnic. Desprès de fer un calentament previ i veure varies cares de l’elit del mountainbike que venien a preparar el campionat d’Espanya del pròxim diumenge dia 19, a la línia de sortida uns 200 corredors i a les 9h...Pppiiii!!!!!!!!! Sortida i gas a fondo…per davant ens esperava 31 quilòmetres d’infart …jo (D.Pallarés) hem col·locava sobre la posició 15 als primers quilòmetres i de mica en mica anava retallant posicions agafant un bon ritme a les pujades i baixant oblidant els frens.

Durant la carrera vaig tenir bones sensacions de cames i a la vegada traçava perfectament els diferents corriols i trialeres…una petita averia en la roda del darrera va ser l’únic problema que vaig patir.

A la línia d’arribada hem col·locava 9é de la general i 3é M-30, mantenint la 3era posició a la general, en una cursa on ha estat guanyada per Joan Llordella(Ambisist), 2on en David Pons(Tomàs Bellès) i 3é Roger Argelaguer(Pocara). Els meus companys de l’ Òdena uns mes contents que els altres, però en definitiva molt bona actuació en general, ja que la 9º posició per part meva, la 10º posició de l’Enric Forn i 6º èlit i la 14º del Bernat Cañellas en la general i 8º elit, ens feia aconseguir la 3era posició de la general per equips. En Raúl Rubio entrava en 38º posició general i 12º èlit, en Marcelo Reymundi en 42º i 13º elit, David Verdaguer en 60º i 10º Vetera 40, Jose Mallen en 82º i 36º M-30 i la nostra representant en fèmines entrava en 7ª posició en la seva categoria.

El circuit Anbaso tornarà el día 26 amb la clàssica duatló d’Aguilar de Segarra. Ara tocarà començar a córrer una mica si no volem trobar-nos amb les maleïdes rampes.

David Pallarés --> 1:47:36 --> 9è general i 3er M30

Enric Forn--> 1:49:32 --> 10è general i 7è elit

Bernat Cañellas --> 1:51:41 --> 14è general i 9è elit

Raúl Rubio --> 2:00:37 --> 38è general i 13è elit

Marcelo Reymundi --> 2:02:07 --> 42è general i 12è elit

David Verdaguer --> 2:08:36 --> 60è general i 10è V40

Jose Mallén -->2:14:22 --> 82è general i 35è M30

Marta Viladoms --> 2:54:59 --> 7a fèmina

FOTOS BICICAT

Més fotos

dimarts, 14 de juliol del 2009

KIDS CUP BARCELONA SUB

El passat 5 de juliol,a la localitat de Santa fe del Penedés, es va disputar la 5ª prova de l'open provincial Barcelona sud.

En David va tornar a prendre part en la sortida juntament amb 16 petits corredors mes. va ser un matí amb bastanta calor i el circuit era bastant dur. Constava de 2 voltes a un recorregut de 2'5 km.

durant part de la 1ª volta en David anava liderant la prova,pero l'Àlex (BASOLÍ) va començar de nou una exhibició de força i va passar-lo . a partir d'aqui ja es tractava d'aguantar el tipo i no perdre la 2ª plaça,cosa que va anar justa ,ja que el tercer clasificat anava bastant a prop.

tot i així, va poder guardar distància i a l'ùltima volta va poder apretar una mica i acabar de nou en 2ª posició.

... ... ...

el tercer de la general en aquest campionat ,va quedar 5è en aquesta prova,així que ja està mes a prop la segona plaça de la general!

dissabte, 11 de juliol del 2009

DIUMENGE 12 JULIOL

Demà a les 8 a la plaça per anar a esmorzar al Castell de Rubió

Ruta: Òdena - Can Estruch - St. Pere d'Ardesa - Castell Rubió (E) - Jorba - Puig St.Miquel-Espelt- Òdena

I pels que tinguin ganes de guerra: ANBASO A VALLS DE TORROELLA

dimecres, 8 de juliol del 2009

ANBASO MANRESA

Mentre l'Enric fa la crònica, que això pot tardar algun que altre dia, aneu mirant les fotos de Bicicat, o si algú altre s'inspira a fer-la,....

Tema classificacions:

Enric Forn 1:46:35 --> 9è general i 6è elit
David Pallarès 1:49:12 --> 10è general i 3er Màster30
Bernat Cañellas 1:52:00 --> 16è general i 9è elit
Raúl Rubio 1:55:50 --> 22è general i 10è elit
David Verdaguer 2:08:52 --> 75è general i 13è veterà40
Sergi Pujabet 2:23:55 --> 122è general i 31è elit
Marta Viladoms (mil hores) i 7a fèmina

Oriol Burzon es va retirar

dilluns, 6 de juliol del 2009

SORTIDA CLUB: CASTELLOLÍ

Sortim a les 8'1o de la plaça direcció Castellolí ; sense cap incidència i camí ombral , en Sergio Lozano , Ramon Tapiolas i Andreu Aguilera arribem a esmorzar al cap d'un hora ; amb la panxa plena ens toca la forta pujada fins els Moions i desprès la llarga baixada fins la Pobla disfrutan de l'aire semi fresquet . Tornem d'hora pel xatarrero - Vilanova i cap a casa ; tothom te compromisos . 33 Kms. i 650 desnivell . Guai.

divendres, 3 de juliol del 2009

DIUMENGE 5 JULIOL

A les 8 a la plaça per anar a esmorzar a LA POBLA

Ruta: Òdena - Can Macià - Castellolí - Tres Moions - La Pobla (E) - Castell de la Pobla - Dipòsits - Vilanova - Òdena

I pels més competitius recordeu que hi ha ANBASO A MANRESA

dijous, 2 de juliol del 2009

PROVINCIAL DE BARCELONA SUD

El passat dissabte 27 de juny,es va disputar la 4ª prova del provincial BCN SUD, a la petita localitat de Castellví de la Marca.
El circuit era d'uns 2'5 km i tenien que fer un total de 2 voltes, ràpidament es van assolir les posicions dels tres primers i el nen del Basoli,va imposar en aquesta prova un fort ritme que en David nomes va poder veure a distància. Tot i així,i amb una tarda dominada pel sol i la calor, va poder acabar la prova i entrar en solitari en una meritòria 2ª posició.

De moment va tercer de la general,havent-se perdut la primera prova, si segueix així, a falta de 6 proves, pot esgraonar alguna posició més!