dijous, 29 d’abril del 2010

OPEN STA MARIA PALAUTORDERA

Este domingo tocaba Open de Bcn en Sta. María de Palautordera, en un circuito bastante rompepiernas.
Ya de salida empieza con buenas rampas ascendentes, baja por pista y vuelta a subir, senderos estrechos y vuelta a subir mas...ahora trialera y pista con algunos repechones cortos...y por ultimo subida de piedras tecnica y a bajar a tope hasta meta...un circuito a mi gusto duro y exigente.

En fin, salida retrasa por falta del señor medico, desde aquí aprovecho para saludarle, hasta las 10:40h aproximadamente.

Pistoletazo de salida!!! Y puedo colocarme en los primeros metros en los puestos delanteros, ya al poco de comenzar la primera rampa me adelanta Enric con los brazos abiertos (señal de que no esta por hostias, jeje!!) buscando la rueda buena, la del campeón de España Felix Martinez, yo encaro la subida sobre el puesto 12 todos aun muy juntos.
Poco a poco voy remontando y en la primera trialera me conformo con no jugarmela y no adelantar... Vamos vamos!!!!! grito... Pero me adelanta en pleno descenso y jugandosela un corredor... Pero... como baja este tío...y es que no era para menos, el señor Tomy Misser, actual campeón del mundo master de descenso...
Encaramos la subida y voy encontrando buen ritmillo, me engancho a Tomy pero veo que también sabe subir muy bien y lo dejo para otro día y voy a mi ritmo adelantando a corredores...
Ya por el primer paso por meta me coloco sobre el 8 a rueda de Mir al que le paso al pasar por meta...
Subo un poco el puntito ya que no tenía muy lejos a varios corredores importantes, al que doy caza a Planas.
En el segundo paso por meta ya voy 6 y decido darlo todo ya que tengo cerca a J. Ruiz y veo algo mas delante Ro Soley.
Subo el ritmo para dar con ellos pero algún que otro error no acabo de empalmar y ellos también apretando a tope.
En la ultima subida de piedras del circuito casi doy con Ruiz, pero patino y tengo de bajar de la bici y eso a mi me revienta y me bloqueo un poco las piernas... Cojo aire y a tope el ultimo descenso pero no logro pasar mas posiciones...
Al final 6 y bastante contento, ya que voy encontrando el puntito de forma, y esque este año no veas el nivel de M30!!
En definitiva me coloco 3 de la general a falta de dos pruebas, que tendré de dar el cayo, y mucho, si quiero mantener la posición.
La próxima será este domingo en Corró d'Amunt, a la que también es Campeonato de Barcelona, en un circuito muy exigente y rompepiernas también, al que seguro que en linea de salida no faltara nadie!!

Classificacions

3 voltes:
Raül Rubio : 10è general i 5è elit
Sergi Pujabet: 17è general i 11è elit

Enric Forn: 4t M30
David Pallarès: 6è M30
Marcelo Reymundi: 27è M30

Marta Viladoms 7a fèmina

2 voltes:
David Verdaguer 15è V40

Marius Badia 10è cadet

Penèlope Verdaguer: 1a femina cadet

Fotos Mireia San Marti

Fotos Sara Arjona

dilluns, 26 d’abril del 2010

DIUMENGE 25 ABRIL: JORBA

Tenint en compte l'abssència del personal del Club ; jo , Ramon Tapiolas , decideixo ajuntar-me amb el Xavi , Jacob , Carles i l'Alfons , de la Penya del Biberon . Decidim fer ruta nova , començan per la font de Can Massarnau , tot seguin amunt per camins i corrils direcció nord fins al peu de la montanya , on ens dirigim a Jorba . A mig camí , em d'empendre la pujada a peu per l'estret del camí per la nova rassa que ens em trovat , ( ostres , tú , tres metres de fondaria ) massa perillós per anar montat sobre la bici ; ja , després de la caminata , retornem a les montures arrivant-nos a la cenyera sobre Jorba , on comença tot un divertiment de trialeres de diferent dificultat fin arrivar abaix al parc a l'entrada del poble , on , desprès de 22 Km. i amb cara de patiment , ens engollim el premiat entrepá , entre risses , acodits i anècdotes . Reprenem camí ; aquesta vegada intentem descobri per anar direcció Copons , on , en primera instància adivinem el camí ; però la fortuna ens deixa de costat ; no tenim sort , i per questions horaries , camviem orientació ; savem que devant nostre hi ha el pont del Ganxo , i desprès de mullar-nos el peus pel creuament de diverses rieres , fem cap a Igualada tornant per la Sala i Montbui . Ha fet un dia explèndit i ben acompanyat . Amb 50 Km. i un desnivell de 700 mt.

dimecres, 21 d’abril del 2010

DIUMENGE 18 ABRIL: LA GUÀRDIA

La sortida d’aquest diumenge ha estat més curta de l’habitual ja que només sortir ens ha plogut fins al final. Una pluja fina però que al final quedaves xop. A les 8 del matí ens trobem a la plaça de l’església els habituals: Ramon, David, Sergi i JosepM. Fem camí cap a Can Massià per pujar pels camins oberts per les obres de la nova carretera de Manresa, ens desviem per anar cap a La Guàrdia. Quan estàvem ja prop del destí decidim tornar ja que la pluja o s’aturava i anar a esmorzar a Òdena. Baixem pel camí que porta fins a Cal Grau i ens desviem per intentar fer una trialera que havíem vis de pujada. Tornem a recuperar els camins de les obres mullats amb una fina capa de fang que ens fa gaudir d’allò més la baixada. Una vegada aconseguit aquest propòsit arribem a Òdena a esmorzar una bona graellada de carn, botifarra i cansalada després de fer uns 20km de recorregut i 560m de desnivell.



Track: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=852005

dilluns, 19 d’abril del 2010

PRIMER PODI CCI - FLIX 2010

Cap de setmana de curses, doncs a la Copa Catalana de Flix, dissabte es fa una crono, i diumenge la cursa. Circuit rapidíssim i amb poc desnivell, combinant trams de corriol revirat amb pistes rodadores. Dissabte molt més tècnic degut a la pluja que ens va acompanyar durant tot el dia, però diumenge l'estat del circuit va ser ideal, sense pols, i els trams de pedres secs.

La crono el dissabte no em va anar gaire bé, entre que el circuit estava relliscós i que debia estar una mica empanat em va caure una minutada. Tot i així vaig aconseguir més punt que en la primera.

Diumenge, tot i les males sensacions que tenia escalfant, la cosa va canviar, ja de sortida em vaig col·locar a les posicions capdavanteres. Després de passar l'estrès d'avançar el corredors més lents de les sortides anteriors, es va formar un grup de tres, intentant anar a la caça del primer escapat (cosa quasi impossible). La veritat és que en Carles Juncosa va fer una gran feina, doncs va demostrar que en els plans va molt ràpid. Però a la última pujada vaig intentar treure forces de flaquesa i em va col·locar en segona posició de la cursa, però no vaig poder aguantar-la i em vaig haver de conformar en la tercera posició. Content per la posició, i pensant que quan tingui més bones sensacions pugui millorar també el rendiment.

Felicitar a la resta de corredors de l'equip, que han participat a les curses del cap de setmana, esforçant-se per aconseguir bons resultats. I també a les fèmines de l'equip que, tot i no poder córrer per les respectives lesions, ens han fet l'assistència tècnica a la perfecció i un munt de fotos xulíssimes!

Classificacions

dijous, 15 d’abril del 2010

LA PORTALS: 1A VOLTA A MONTSERRAT

Domingo 11 de abril, nos dirigimos hacia collbato para hacer la 1ª volta a Montserrat, en esta ocasión es un homenaje a un ex ciclista llamado Jose Luis Laguia. Una vez alli, vemos muchas caras conocidas y otras de famosas como Perico Delgado, Mercior Mauri, Angel Edo, Francisco Cabello, Israel Nuñez y los hermanos TRUJILLO.

La vuelta consta de 53,5 km y 1850m desnivel+ , gran ambiente en la salida ya que hay mas de 1000 bikers llegados de toda Cataluña. Salida neutralizada por las calles de Collbato, el primer tercio de carrera consiste en uns 14 km aprox de subida , pasando por el bruc hasta llegar al merendero de Can Massana, una vez coronado empezamos a descender por carretera hasta cerca del parking de Monserrat , donde enlazamos con una pista que nos llevara hasta Marganell. Una vez pasado el pueblo , nos quedan unos 20 km de falsos llanos donde prácticamente no hace falta quitar el plato . A sacooo!!

Llegamos al pueblo de Monistrol de Montserrat , donde el recorrido nos introduce por calles estrechisimas donde hay mucha gente animando, muy divertido, luego pasamos por debajo del funicular y eso me recuerda que falta , como no ¡!! La ultima subida ,por La Puda, unos 7 km hasta llegar a Collbato. Bueno me decido a echar el resto y me marco un fuerte ritmo , haber que pasa, y joeee cuando me doy cuenta ¡ Estoy adelantando a Perico Delgado!! Quien lo diria , que vacile!!!(Algun dia se lo contare a mis nietos , pense.).Acabamos la vueta a Montserrat con un tiempo de:

Alberto Trujillo 2H44min

Sergio Trujillo 3H 15 min

Destacar la gran organización del club LATACA , estuvo sensacional y no falto de nada, duchas, regalos, masajes, comida, etc.

Se guardo 1 min de silencio por la muerte de 3 ciclistas en carretera, aprovecho para mandar nuestro mas sentido pesame a la familia y amigos .

dimecres, 14 d’abril del 2010

XALLENGE PENEDÈS: ST. JOAN MEDIONA

7:15h de matí, hem quedat al Canaletas en Jose Mallen, Marc Solsona i Jo mateix. Avui tocava disputa cursa prop de casa, concretament la Xallenger del Penedès de Sant Joan de Mediona.
Una vegada allà comencem a trobar alguns més de l'equip, l'Oriol Duran, David i Penèlope Verdaguer (avui fa d'animadora i fotògrafa) i l'Enric Vidal que com sempre arriba una mica tard al punt de trobada.
M'estic preparant, quina és la meva sorpresa quant he vist als dos del Pocara, Roger Argelaguer i Guillem Muñoz. Però que feu aquí?!! es que no hi havien curses de carretera avui?!!
No serà tant fàcil ficar-me gaire endavant si aquests dos, junt amb el Guerra i el Llibert posant un bon ritme de sortida, bé faré el que pugui.
9:00h del matí, 1 minut de silenci pels 3 ciclistes morts aquesta setmana a la N-340 a l'alçada de Mont-roig del Camp, a Tarragona, quant una furgoneta va atropellar a un grup d'una seixantena de ciclistes (Des de aquesta crònica i aprofitant el nostre blog, en nom meu i del club, donar el condol a les famílies i amics de les víctimes).
Passat el minut de silenci, es dona la sortida a més de 220 participants, per davant 29 km amb 900m de desnivell en un circuit super trenca cames i a la vegada molt divertit.
En els primers quilometres ja estic amb els 15 primers, haig de buscar una bona roda que hem porti amb un bon ritme. Miro, veig al meu gran rival de la temporada, Lluís Navarro, crec que aquesta serà una bona opció, intento agafar-lo, però una vegada hem arribat al pla, el tio ha marxat amb facilitat, merda!! de cop passa pel meu costat el Jordi Ruiz i el Carles Valls, aquests dos no s'escapen. Deixo que vagin tirant, tinc un mal de cames increïble, però no puc deixar que hem marxin, ja que per darrera be l'Ivan Navarro i el Xavi Benito amb el ganivet a la mà. Entrem al primer corriol ràpid de la cursa, hi anem un grup de 4 amb una bona velocitat, de cop, una branca amagada fa que el Carles Valls surti disparat, per sort no s'ha fet res. El passo i agafo la roda del Jordi Ruiz, el ritme és molt bo, si puc aguantar entraré en una bona posició. Van passant el quilometres i jo continuo a roda, el Carles ens a tornat a atrapar i tornem a ser 4, enganxem a un del l'equip 8% que sembla que no va gaire fi, hem fa una mica de tap i perdo contacte amb els altres 3. Ara la feina serà atrapar-los, no hem queda més remei que apretar el cul, desprès d'uns metres els torno a veure, no aconsegueix-ho agafar roda, però els tinc a la vista.
Segon corriol-trialera, aquest és super lent, m'empano una mica i torno a perdre'ls de vista, de cop un maleït esbarzer s'enganxa al meu cullote i m'estripa la part de la cama, ara si que estic rallat!! Durant uns minuts no tinc el cap posat a la cursa, hem preocupa més el cullote trencat que no pas la posició. Reacciono, torno a concentrar-me en la cursa, potser és massa tard per intentar atrapar als 3 que porto davant, però no serà per no intentar-lo. Començo a apretar i posar un bon ritme, almenys que no m'atrapin per darrera, últims 5 quilometres sento la veu de la Penèlope animant i una altra veu que m'informa que tinc a 2 a 20 segons, de cop els veig, només queda una pujada que va picant, trialera xunguilla i plat fins a la meta, o ara o mai. Forço la màquina intentant pillar-los, però tots 2 van a relleus i baixen millor que jo, a la trialera última hem trauran distància. Els meus pronòstics no fallen, desprès de la trialera ja no els veig, almenys per darrera no ve ningú, entro a meta a 10 segons de diferència dels 2 perseguits, no esta malament, 20 metres més de pujada i els atrapo!!
Al final el 12è de la general i una altra medalla de xocolata dintre de la categoria elit, la tercera d'aquest any.

Classificacions:
1è Francesc Guerra Carretero (8%) 1h22m20s
2on Guillem Muñoz Cubelles (Pocara) 1h24m18s
3è Llibert Mill Garcia (Cicles Catalunya) 1h24m37s
12è Raúl Rubio Garcia (Pinturex-Òdena) 1h29m48s
45è Oriol Duran Duran (Pinturex-Òdena) 1h38m35s
54è David Verdaguer Cachot (Pinturex-Òdena) 1h39m41s
64è Jose Antonio Mallen Romero (Pinturex-Òdena) 1h41m01s
124è Enric Vidal Llorach (Pinturex-Òdena) es va perdre 1h54m38s quant anava amb els 60 primers

dilluns, 12 d’abril del 2010

DIUMENGE 11 ABRIL: RUBIÓ

Trobada, passades les 8 del matí, a Can Roca en David Rubio, Josep Maria Comaposada i fent la seva aparició més tard en Ramon Tapiolas. Amb un matí fresc, tirem pel camí cap als molins. A mesura que anem pujant , també ho fa la temperatura que assoleix uns bons 20 ºC al capdamunt. Ens dirigim a buscar la pista que des de les Malloles va a Rubió, però ens veiem aturats per la presència de la cicloturista Segarra- Solsonés. Observem els caps de la cursa que passen frescs com una rosa i després un grup perseguidor en el que veiem en Bernat Cañellas preguntant la seva posició respecte els primers. Baixem per la pista, a contracorrent dels altres participants de la marxa, el gran gruix d’ells, pel que observem, que amb rostres desencaixats enfilen amunt. Nosaltres, indiferents a tant patiment aliè, ens aturem a fer l’esmorzar a Rubió. Posteriorment, i amb un sol esplèndid i unes peces de roba menys, baixem per camí al pla de Rubió. D’allà agafem el camí-sender cap a Jorba on disfrutem per unes trialeres una estona. Anem al castell de Jorba per fer-nos unes fotografies i a continuació fem via per la Sala i tornem a Igualada per Sesoliveres i Fàtima. Abans de separar-nos toca refrescar-nos amb el primer xampú de la temporada. La fitxa de la ruta es pot resumir així: 40 km de recorregut ; 3h 50 min de temps i molt molt primaveral.

Track: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=842277