dimecres, 27 d’octubre del 2010

dimarts, 26 d’octubre del 2010

DIUMENGE 21 OCTUBRE: PLA DE RUBIÓ

A les 8:05 ens trobàvem a Can Roca el Comaposada, el Sergio Trujillo, el David Rubio, el Valldaura i una servidora, apunt per arribar al Pla de Rubió sense trepitjar ni un pam d'asfalt... Tasca força difícil després que l'alcalde s'hagi grillat i hagi asfaltat tots els camins de més d'un metre de la zona! Ja semblen les Rondes de Barcelona! per un poble de menys de 200 habitants no esta gens malament!

Així que vam pujar pel camí dels maricons, cap a Can Masarnau, i aquí va començar l'odissea del dia, per arribar a St Pere d'Ardesa sense trepitjar asfalt, ens vam aventurar per una trialera típica de baixada, diuen que el Tapi hi sol pujar corrent! Amb la bici a coll no fa tanta gràcia.... per sort encara vam fer algun tram pujats a les bicis. 


Un cop a dalt vam anar carenejant fins arribar a St Pere, un cop allà agafant la trialera direcció el Pla de Rubió, on vam trobar una variant a la pista... pa verse matao!!! era per on passaven al Mundial d'Enduro, i tela marinera, queda totalment eliminada de les trialeres possibles de fer! I finalment amb uns quants blaus al cul, cap a esmorzar al Pla de Rubió!


Després d'esmorzar, agafem el sender de Can Closa, i a mig sender tornem a baixar cap al mini llac de Jorba, novament la bici al coll! que les pluges han deixat els senders força macos! Allà un munt de gent, on se suposa que ens van tirar una foto,...amb lo maca que hagués quedat amb els aneguets i resulta que no ens la van tirar! Un cop a Jorba, enfilem amunt novament per anar a buscar la trialera de la Volcat i cap a St Genís, on ja vam agafar la pista principal cap a l'Espelt, Can Masarnau i Igualada a fer una última cocacola abans de tornar a casa! Uns 35km, amb uns 5 o 6 amb la bici a coll!

dilluns, 18 d’octubre del 2010

DIUMENGE 17 OCTUBRE: BRUCS

Sortim de la plaça en Ramon, Xaus, Kiko, Jaume, Sergio i Josep M. pels voltants de les 8 del matí en direcció a Maians seguint el corriol de Telefónica, en que al final del recorregut en Ramon trenca la cadena i en Sergio no para de modificar la inclinació del seient, serà que estaven millor els de l’Habana?. Continuem per la pista fins a La Guàrdia i baixem fins a Montserrat Parc on ens aturem a esmorzar, ja que la guia que ens havia de portar fins a La Vinya Nova ens ha fallat. Decidim seguir cap el Coll del Bruc i passar per sobre el túnel per anar en direcció al Turó de l’avellana. Baixem pel torrent de la font fins a La Pobla, on el Kiko punxa la roda del davant en plena baixada. Continuem per “Can Sabaté”, Vilanova del Camí, La Masia i finalment arribem a Òdena per “Can Macià” a les 13:30 aproximadament. Una bona ruta amb una mica de fred sobtat de bon matí que ha fet que no passéssim calor i no sobrés la roba en tota la jornada. Recorregut d’uns 42Km, amb 1.200m de desnivell acumulat.


dimarts, 5 d’octubre del 2010

DIUMENGE 3 OCTUBRE: MALEÏT MAS DEL TRONC!

A les 8 h estem reunits a la plaça Major d’Òdena en Ramon Tapioles, en Josep Mª Comaposada, en Jaume Xaus, David Rubio, en Gero , el seu fill Miquel i un nou aspirant: en Jaume Tort.  Decidits a seguir el calendari previst, anem cap el refugi del Mas del Tronc, malgrat  no poder posar-nos en contacte. Guiats  per en Jaume Xaus que es posa al capdavant , els 7 magnífics enfilem pel camí paral·lels a la carretera Manresa   i anem a buscar el camí de Can Sabater. Llavors, pel camí de Sant Pere de les Botges seguim amunt cap els Molins rodejats d’una boira cada cop més espessa. Es significatiu el fet que els tres primers a coronar no siguin membres habituals del club , la qual cosa demostra el nostre estat i els estralls  de l'edat. Un cop dalt, ens deixem caure cap al refugi que, evidentment, trobem tancat. El mateix pa de cada vegada, comentaven alguns. Si bé estava tancat, no estava buit, ja que havien dos gossos , un d’ells cadell, que més d’algú ho veia com un perrito caliente. Girem cua i anem a buscar el camí a Castellfollit  on ens creuem amb altres 2 passerells que tenien ganes d’anar al refugi. Agrupats en una colla de 8 , perquè en Jaume Xaus que va revolucionat  ha arrencat abans, ens encaminem a través d’una boira tancada on no es veu escopir, i menys si tens algú al costat. A Castellfollit del Boix, parada al Centre completament assedegats malgrat estar xops.   La tornada la realitzem per la pista de descens de sota el cingle de can Vilà amb una baixada espectacular sense posar peu a terra del fill d’en Gero.Espectacular! Immediatament, sortim a la carretera de Castellfollit-Maians on un imbècil amb furgoneta quasi se’ns emporta per davant i va haver de fugir a tot gas perseguit per la fúria  d’en Ramon que li deixà un bon record a la xapa.  Continuem, amb un sol que ha sortit amb força, pel corriol de Telefònica, camí de ca l’Adzet i pel Samuntà  i retornem a la plaça. Uns 45 km.  en 3h i mitja amb dues parts ben diferents i separades per l’esmorzar.  L’elevada participació i el bon rotllo que acompanya ens va fer decidir a apuntar-nos  tots a la pedalada de Vilanova del Camí del dia 7 de Novembre. Així que  aquell dia els ECOs del diumenge farem una sortida diferent.