dilluns, 30 de desembre del 2013

DIUMENGE 22 DESEMBRE: CASTELLFOLLIT

Ens trovem l'Alex , Jero i jo Ramon a les 8'30 a la plaça.

Sortim en busca del corriol de la telefónica ; un cop allá , a la zona de Rosinyol , busco un camí que fa anys amb van ensenyar ; el cual no trovem ; així que per orientació agafem el camí que més ens agrada fins a Permanyer , passant per una zona de pujada tècnica força entretinguda. Una vegada situats i haven perdut força temps, pujem directes ; així que un cop a dalt anem directes a la Best ; ni tan sols arrivem a Castellfollit . 
Al poc de començar a baixar agafem la variant de la dreta que ningú hi havia passat mai ; ès una mica més facil i més curta ; arrivem al camí i afrontem el segon tram ; del cual m'hen porto una grant decepció , sembla que hi agin passat el " rulo " ; ha deixat els baixadors mes suavitzats i molt mes amples ; quina pena ; des de el meu punt de vista ja no es pot anomenar trialera !!!! .

Desprès de la decepció agafem corriol de telefónica de baixada fins al final , creuem carretera i seguim baixant a tot gas fins a Òdena , inclouent algun baixador made in Alex .

Al final , parem a esmorzar a les 11'15 al camp de futbol d'Òdena on juga el fill del Jero ; també es reuneix amb nosaltres la Xaro , la seva dona . Possem el mobiliari cara al sol , on gaudim d'un bon esmorzar .

Uns km. 30 aprox.

BON NADAL A TOTOM .

dilluns, 23 de desembre del 2013

ACTIVITATS PER TANCAR EL 2013

Us proposem dues activitats,  

Pel dijous 26: LA NADALENCA: l'Esport ciclista Òdena anirà a pedalar amb els companys del Bages, on s'han unit totes les botigues per pedalar juntes. Amb un recorregut molt distret fins a Collbaix, on tindrem un avituallament amb coca i cava. I després tornada a Manresa. Activitat totalment gratuita, però a la que caldria us inscrivissiu en el xat d'aquest blog o bé enviant un correu al ecodena@gmail.com



Pel dissabte 28: Anem a Carme a esmorzar! Recorregut by Jose Mallen, com diu ell, senderitos Mallema 100% transitables! Així que serà un matí ple de sorpreses! Sortida a les 8:30 des de la rotonda del Automovils Victor de Montbui. Inscriute també a través en el xat d'aquest blog o bé enviant un correu al ecodena@gmail.com.

 Us hi esperem a tots!!!

Aprofitem per desitjar-vos Bones Festes i Molts pedals pel 2014!!!!

dilluns, 9 de desembre del 2013

3a MARXA BTT SANT PERE MOLANTA (1 DESEMBRE 2013)

Aquest diumenge es disputava a la localitat penedesenca la 3ª marxa de btt de St Pere Molanta . En aquesta ocasió l’equip de l’ Òdena-Tomàs Belles es desplaça a St Pere Molanta per gaudir d’una bona matinal  de BTT.

El circuit constava d’uns 30km i 800m de desnivell positiu acumulat , molt ràpid i força exigent
La prova va estar liderada pel ciclista Albert Planas del Cicles Sans i seguida de Javier Jurado que va estar en un excel·lent nivell de forma per fer-se amb la segona posició de la general.

Cal destacar la meritòria 4ª posició de David Pallares per poder pujar en podi en una tercera posició de la categoria M30, així com la resta de participants de l’equip Òdena-Tomàs Belles com en Josep enric Farriol amb un 5è lloc, en Jonathan Caballero 11è, Jose Antonio Mallen 14è i Meritxell Obradors en la posició 35 i 3a fèmina.

Vam finalitzar una jornada marxant contents de St Pere Molanta pels resultats obtingut per part de tot l’equip Òdena-Tomàs Belles , donant així per acabada l’última cursa de l’any 2013

MONTNEGRE BTT (10 NOVEMBRE 2013)



El passat 10 de desembre el Club Ciclista St Celoni organitzava la Cursa del Montnegre.Un total de 389 participats prenien part de la prova amb dos tipus de recorreguts; un de curt i un altre de més llarg, ambdós amb uns paisatges realment encantadors.

En aquesta ocasió, varen participar cinc membres de l’equip Òdena-Tomàs Belles, pel que fa a les fèmines es va comptar amb la presència de la Marta Viladoms, la Lídia Borràs i la Meritxell Obradors, i en la categoria masculina els participants varen ser el Josep Enric Farriol i en David Pallarès.

Els organitzadors de la prova ens van fer gaudir d'un circuit molt trencador de cames , tot combinant corriols i pistes molt ràpides.

Els resultats dels corredors de l’equip Òdena-Tomàs Belles vàren ser en primer lloc de la categoria masculina general pel David Pallarès entrant conjuntament amb en Josep Enric Farriol, demostrant així un gran treball d’equip per tal de poder entrar a meta plegats, deixant així als majors contrincants sense cap opció a podi.

En categoria femenina , Meritxell Obradors entrava en un merescut 70è lloc, 1a fèmina. La Lídia Borràs va assolir una 133 posició, seguida de la Marta Viladoms en un 134 lloc, 4a i 5a femines respectivament.

Cal felicitar al Club Ciclista St Celoni per haver fet possible aquesta cursa en la modalitat de btt, ja que part dels diners recaptats en la cursa eren destinats a col·laborar a la Marató de TV3.

dimarts, 3 de desembre del 2013

DIUMENGE 1 DESEMBRE: COPONS

  8'45 ens reunim l'Artur , Toni , Alex , Jero i Ramon.
     Nem per fer la ruta predeterminada pel Club ; així que amb la fresca arranquem direcció al Colacao . No sè que vem fer , però vem quedar semi perduts ; no trovavem el corriol bó fins passada una estona , ( quin desastre ) ; d'ofeganse amb un got d'aigua . Arrivem a Sesoliveres , proposem agafar baixador-trialera que ens porta a l'Ermita de la Sala ; però no tenim el dia ; en devant , enrere , no hi ha forma de troval ; perdem uns tres quarts d'hora fins que l'Artur proposa tornar enrere , fer tros de carretera , Molí Blanc i directes cap a Jorba ; ja , arrivats a aquest punt ès realment quant començem a organitzar el dia veritablement , fent corriols força divertits fins a Copons ; on parem a esmorzar .

     Sortim carretera amunt on agafem la pista cap a Sant Pere , amb fortes pujades que totom trampeja com pot ( meny els juniors , que van sobrats ) . El Jero ens porta pel corriol de les tres tanques ; força tècnic i amb molta pedra a esquivar . Creuem la carretera de Rubió i seguim per corriols força entretinguts fins dalt el Pla de Rubió , agafant pista asfaltada direcció l'Espelt , on el Toni ens recomana sortir de l'asfalt per encarat un seguit de corriols molt divertis que ens porten fins les Comes d'Igualada .

     Al final ens ha resultat bé el dia , tenint en compte el desastre matiner ; amb 50km. i rentat de bicis obligat .