dimarts, 26 d’agost del 2014

Duatló la Secuita nº1 Travel. Diumenge 17/08/2014

En dita població, entre Valls i Tarragona, arribo un xic abans de l'hora per preparar tot l'equipament. A les 9.30 puntuals donen la sortida a un primer circuit a dues voltes de cursa a peu quasi sense desnivell, en total 5 km. Sense incidències arribo al parc tancat per fer la primera transició. No problem, la cursa ja s'ha estirat, així que sense problemes tothom pot anar al seu ritme a un circuit de 10 km a dues voltes. Els primers 3-4 km són de pista encimentada, molt plana, que permet fotre-li canya amb el plat gros. Això sí, a les corbes hi ha perill, trossos arenosos que donaven un toc de gràcia jaja. Després ja es converteix en camins i corriols entre pins, amb una mica de pedra grossa, on aprofito per guanyar unes quantes posicions. La segona volta és una mica més cansada. La segona transició és normal, ara ja només queden 2 km repetint el circuit inicial, sense incidències entro a peu de l'arc a 1.20 i quasi que s'ha fet curta.
Bona organització, puntualitat i samarreta tècnica de regal. Aquesta vegada han substituït l'entrepà de botifarra per coca de forner, també molt bona. Han tingut falta de permisió en l'aparcament, una mica caòtic. 
5 RUN + 20 BTT + 2 RUN sense desnivell.

PRIMERA PROVA CAMPIONAT DEL MÓN DE BIKETRIAL



En la ciutat gallega de Bueu, aquest 9 i 10 d'agost, s'ha cel-lebrat la primera prova  del Campionat del Món de Biketrial.
En aquesta prova hi han participat els odenencs de l' ECO, Bernat i Marc Seuba.
La prova ha tingut lloc en el paratge natural del Cabo de Udra, el recorregut constava de 10 zones, totes de roques, a dues voltes, i complicat per la presencia de la pluja.
En l'apartat dels resultats, en Bernat en la categoria Senior  aconseguia la victoria, i en Marc en la categoria Junior es classificava en la deuena posició.
La segona prova es cel-lebrarà el 16 i 17 a la població d'Òdena.