dimecres, 17 de setembre del 2014

DIUMENGE 14 SETEMBRE: MONTSERRAT PARK

Ens trobem a les 8 del matí a la plaça de l'església d'Òdena en Ramon i jo per iniciar la ruta prevista cap a St. Pau de la Guàrdia. Sortim d'Òdena en direcció al "Clot de St.Feliu" passant per Can Macià fins a trobar la pista que va des de Maians a St. Pau de la Guàrdia. Baixem des d'aquest punt fins a Montserrat Parc per esmorzar. 

Una vegada recuperades les forces ens dirigim cap a la Balma de Can Solà, ja que fa temps que no hi hem passat. Després de fer-la petar una mica amb tres ciclistes que arriben en direcció contrària, continuem passant per sobre del túnel del Bruc fins al camí de La Font del Ferro per anar fins a Can Bruguers i baixar fins al Barri de l'Estació de La Pobla. En arribar aquest punt, en fer molta humitat i calor, decidim tornar per carretera fins a La Masia d'Òdena on ens aturem a fer un petit refrigeri. Al cap d'una estona ens dividim i cadascú cap a casa seva. 

La sortida ha estat d'uns 42 Km amb desnivell positiu de gairebé 700m.
Trak de la sortida: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=7788730

dilluns, 8 de setembre del 2014

DIUMENGE 7 SETEMBRE: TOUS

En l'estrena del calendari del 3r quatrimestre no hi hagut quòrum, només jo m'he presentat a les 8 a la plaça de l'Església i a Can Roca. Com que tenia ganes de sortir, després de tants dies sense fer-ho per les vacances d'estiu, he decidit per unanimitat fer la ruta sol.
Després d'esperar els minuts de rigor he anat en direcció a L'Espelt des de Can Roca i creuant per les Casetes d'Òdena. Quan he arribat a St. Genís he pujat per sobre de la ceràmica per arribar al Restaurant Xarop's i continuar en direcció a Can Cansalada. Des d'aquest punt i passant per la font, he continuat fins a sota de Jorba per enfilar el Pla del Magre i, amb la baixa forma, s'ha fet notar. Un cop al pla he fet camí fins a Clariana i continuar fins a St. Martí de Tous, tot entrant pel Serral. En aquest punt m'he trobat un nen sol, d'uns 10 anys, tot empolsinat de caure per terra en una de les "paelles" de la baixada. Com que no s'havia fet res, l'he ajudat a tornar a pujar a la bici i arribar fins a baix de tot.
Des de Tous he seguit fent camí fins a La Fou i observar el paisatge, encara que aquest cop no baixava ni gota d'aigua. He continuat el camí fins a l'encreuament de Sentfores. En aquest punt l'últim dia que hi vaig passar hi havia un bosc al costat esquerra, avui hi havia un camp de conreu, quines coses! He seguit el camí de baixada passant per sota de la Tossa fins arribar a Sta. Mgda. de Montbui.
Com que ja en tenia prou i estava una mica cansat, en ser la primera sortida i no aturar-me més de 5 minuts en cap punt del recorregut, he tornat a Òdena per la directa on he arribat pels voltants d'un quart de dotze.
Al final han sortit uns 43km, amb un desnivell de gairebé 660m.
Track del recorregut: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=7735176

divendres, 5 de setembre del 2014

CALENDARI 3er QUADRIMESTRE 2014



dimecres, 3 de setembre del 2014

DIUMENGE 31 AGOST 2014: RUBIÓ

Aquí estamos de nuevo, recuperándonos aun del largo descanso del verano, Tapi y yo en busca de nuevas aventuras montañeras.

Quedamos a las 8:45, horario de ministro, en la plaza CalFont. De ahí vamos a buscar a un compañero mío que sera nuestro guía ya que estrena garmin con su correspondiente trayecto.

El Sr. Garmin nos manda hacía Jorba para subir al castillo por un tramo aun por descubrir. Ya habiendo coronado cumbre vamos dirección Rubió pasando por St. Pere d'Ardesa. Se complica el camino y parece que estamos haciendo la ruta del revés, Ramón explica que por hay se baja, no como nosotros que estamos subiendo. Al final hay 2saltos que me tiro por ellos y Ramón me felicita! Lo malo es que cuando frené se me fue la bici y me comí arbustos, jijiji 

En Rubio ya nos tomamos un refrigerio, arreglamos algo el país y reanudamos.

Bajamos por la riera de Rubio hasta Jorba. Ramón se tira por un bajadón donde al final han puesto ramas los pagesos y  este aterriza como puedas.... Nos despedimos de nuestro guía en St. Jaume Sesoliveres y volvemos por detrás del ColaCao.

Salen 36km. y +755m.

Buena y tranquila ruta donde los 3 miembros hemos disfrutado de la agradable compañía.