dijous, 23 d’abril del 2015

COPA CATALANA DH AVIÀ (18 I 19 ABRIL 2015)

El passat cap de setmana l’equip ECO de descens es va desplaçar cap a Avià on es va fer la primera prova de la DVO Copa Catalana on es donaven punts UCI per accedir a la copa del món de descens.

Va ser un circuit tècnic i ràpid, molt divertit pels corredors. El dissabte es van poder fer els entrenaments amb un bon grip, però el diumenge al matí després dels ruixats de la nit el terreny estava molt complicat. Tot i així es va assecar per poder fer la primera màniga amb millors condicions. Finalment, va començar a ploure i caure pedra amb intensitat i el terreny ja va quedar molt complicat per fer la segona màniga.

Pel que fa a les classificacions dels corredors hem de destacar els meritoris llocs de:

-          David Argilés: 42è scratx i 9è Junior
-          Arnau Gassó: 50è scratx i 11è Junior
-          Marc Ollé: 97è scratx i 56è Èlit
-          RubenSaez: 113è scratx i 20è Junior
-          Josep Maria Reig: 121è scratx i 69è Èlit
-          Enric Margarit: 129è scratx i 23è Junior

-          Joan Marc Puiggròs: 160è scratx i 82è Èlit


La següent cursa del campionat serà el cap el 2 i 3 de Maig a Vallnord on l’equip ECO intentarà ser-hi!

dimarts, 21 d’abril del 2015

2a VECIANA BTT (19 ABRIL 2015)

Único representante del equipo para dejar ver los colores ECOTEAMPOWER/IXCOR/P6II673S/TBELLES/MAGISHOES/FERRETERIAANOIA/NITIDUS...... y el espíritu santo, puesto que el resto de los integrantes están dispersados por diversas carreras de mayor nivel y con mejores resultados aún. 
A las 9 dan pistoletazo de salida con una larga subida de unos 5km donde pone a cada uno en su sitio. Voy apretando hasta que veo que el de delante va muy fuerte y ay me quedo. Llega el cruce de corta o larga, donde yo la prefiero larga así mas para disfrutar. En ese momento un biker se engancha a mi y no me soltara al cabo de kilómetros que le di paso, puesto que prefiero escuchar antes a los pajarillos que a las ruedas derrapando.
Diviso un cartel de peligro, pongo atención, me tiro y cuando me doy cuenta se me esta levantando la rueda trasera!! y delante tenía una acequia.... bufff.... consigo controlar y poner pie salvando así la vida. pá avernos matáo!!!

Llegamos a meta en un tiempo de 2:03h., a 18minutos del primero. Con muy buenas sensaciones, recorrido muy conseguido de unos 35km. y casi +1000. 

La próxima cita sera en ctteses, La Mussara en donde me estrenare con dorsal en asfalto.

Salud y pedals equip!!!



dilluns, 20 d’abril del 2015

ENDURO RIUDARENES (11 i 12 ABRIL 2015)

El passat cap de setmana 11 i 12 vam anar a corre l'enduro de Riudarenes, la segona proba del campionat de Catalunya amb 37km i 4 especials cronometrades.

Vam anar-hi a corre el Enric Vidal, l'Arnau Gassó i el Marc Ollé amb les següents posicions:


Vidalet 66è

Arnau 80è
Marc Ollé 161è 

Les baixades van ser molt divertides i ven arreglades, a la següent més i millor.









dimarts, 14 d’abril del 2015

DIUMENGE 12 ABRIL: ARTUR EN SOLITARI

Ahir diumenge 12, havia quedat amb el Ramon per pedalar una estoneta. De seguida que em llevo vec que m'ha enviat un missatge dient-me que no havia passat bona nit i que no podia sortir. Per uns moments em passa pel cap de tornar a estirar-me, però per sort venço la temptació. Això si, surto quinze minuts mer tard del previst per poder veure la sortida del GP de F1 del Japó que comença a les vuit :P

Un cop al carrer començo a escalfar xino-xano direcció a Can Macià. haig de prendrem-ho amb calma que fa tres setmanes que no surto. Continuo creuant la carretera de Manresa i vaig per camí fins Enllaçar amb la pista de la Guàrdia. un cop acabada la pujada travesso Montserrat Parc, per creuar a l'altra banda de la carretera del Coll del Bruc. Una mica més endavant ja comença la part bona de la ruta: els seguit de corriols i alguna trialera que serveixen per baixar fins a Castellolí. A la segona part de la baixada intento improvitzar una mica, i tret d'un camp que em toca vorejar a peu, acabo trobant un sender diferent al que feiem habitualment. L'última part em decepciona una mica ja que vaig a parar a una pista que haviem fet abans, que era molt empinada i plena de pedres i que ara l'han arreglat deixant-la tota llisa i amb gravilla. Un cop a Castellolí, sense parar agafo via cap a al Parc Motor i després torno a creuar l'autovia cap al peu del puig aguilera, On desfaig el primer tros de la ruta fins a Can Macià i després Òdena.

Arribo a casa fent la ruta non-stop amb 32km i+650m de desnivell en unes dues horetes i quart. Ara cap a esmorzar! Fins la propera!

PD: Ramon millora't!


dijous, 9 d’abril del 2015

ENTRENAMENT ENDURO DILLUNS DE PASQUA

Aprofitant la Setmana Santa, l’equip ECO ens vam redirigir cap a Riudarenes per tal de fer el recorregut de l’enduro d’aquest poble.

De bon matí ens posàvem a pedalar costa amunt amb un temps molt bo, i aviat vam poder disfrutar de la primera especial de baixada, tècnica i a l’hora ràpida. Seguidament vem tornar a pujar cap al castell de Santa Coloma de Farners des d’on començava la segona baixa. Aquesta sí, molt lenta i tècnica, amb curves dretes, brutes i molt tancades. Finalment però, vam poder gaudir de l’última especial coneguda com Spiderman. Un corriol molt llarg, amb molt flow i amb constants salts, rases i peraltes.
Així doncs, vam poder realitzar 31 km amb 3 especials i 1000 m de desnivell positiu, tot i que, la cursa del proper cap de setmana consta de 38 km i 4 especials, però una d’elles queda amagada fins el dia abans.
L’entrenament ens va servir per fer una presa de contacte amb el terreny i tenir una visió general del recorregut. Ara cal posar les bicis apunt i ens veurem a l’Enduro de Riudarenes el proper cap de setmana 11 i 12 d’Abril.