dimarts, 16 de juny del 2015

MAXIAVALANCHE VALLNORD (13/14 DE JUNY 2015)

Aquest passat cap de setmana 13-14 va tenir lloc la maxiavalanche a Vallnord, un estil de cursa diferent al que estem acostumats anar , 6km de baixada amb 1000m de desnivell, que vaig fer amb 24 min. 

Es tracta de una sortida amb 150 corredores per cada grup i marica el últim, em vaig donar compte de que falta entreno ja que es una cursa molt física, ja que tb i a algun tram de pedaleig, a part de totes les dificultats del circuit.


La cursa consta de dos dies 1 classificatoria i l'altre 2 baixades les quals conten les dos. l' Arnau Gassó va ser l unic corredor ecodena , classificat en challenger amb a 6na posicio a la general i 1 categoría junior, 

Ara a seguir pedalant !!



FESTA DE LA BICICLETA A IGUALADA (7 DE JUNY 2015)

FESTA DE LA BICICLETA 2015

L'unió dels centres educatius de la comarca , entitats i empreses patrocinadores , s'uneixen un any més per incentivar l'esport ; i en aquest cas , la bicicleta .
Un recorregut suau de pocs quilòmetres apte per tothom , on es pot gaudir en família i amics d'una estona agradable .
A les 11 es dona la sortida des de l'Avda. Barcelona amb un circuït serpentejant descendent fins al Rec i final a Cal Font . Recorregut amable , senzill i amb molts pocs incidents .
Ja , tothom a la plaça es fa el sorteig de varis premis , dels quals , el més esperat es el d'un viatge amb globus ; sempre hi ha l'afortunat ... ... ...






LA TOSSA

Acabada la festa de la bicicleta i veient que encara tinc temps ; 12,15 , decideixo fer una sortida curta d'uns 20 quilòmetres començant per travessar el barri de St. Maure i enfilant camí directe a la Tossa pel costat oest . Que he de dir ; pujada dura , sense entreteniments i una calor gaire bé asfixiant . Una vegada a dalt , una bona hidratació i surto en direcció contraria a l'ermita ; passo per l'antena i vaig a treure el cap a la serra dels Onze ; on trobo un corriol força marcat , prou entretingut i amb molta vegetació ; la qual amb refrigera una mica ; i que amb porta un bon tros avall .
Bé !! ; la tornada ès pel mateix lloc ; i com que he tingut poques emocions ; em busco un circuït indor per la ciutat ; evidentment amb forces escales , que li donen un final més divertit .

dilluns, 8 de juny del 2015

4A COPA CATALANA ENDURO d'ARFA (30/31 DE MAIG 2015)

El passat cap de setmana 30-31 de maig l'Arnau, el Marc i el Vidaletii  vem estar a la 4a copa catalana d'Enduro que es disputava a Arfa, un poble petit, amb un terreno  espectacular.

La cursa va ser durilla ja que tan era dissabte, com diumenge  61km en dos dies amb 3000m acumulats. El primer dia  va destacar la forta calor i la duresa del recorregut i diumenge va ser perfecta, va ploure per la nit i l'endemà el terreny estava espectacular, tot deu de canto pel fang. 








Al final vem acabar amb Arnau Gassó 45 scratch i 2on júnior , Vidaletii 27è scratch i 10elit i Marc Olle 99scratch i 34 elit. 

A la següent més i millor, aquest cap de setmana  cap a la obertura de la molina.

També donar les gracies a zeroflats i galfer, per l'ajuda amb material i a la resta d'esponsors dels ecodena, Pallares Factory, Ajuntament Òdena, Calçats Magí, Ferreteria Anoia, Merissatges, FRM, Nitidus i Tomàs Bellés.



PUERTOS DE RIBAGORZA (30 DE MAIG DEL 2015)

Esta vez nos dirigimos a Graus (Huesca) para asistir a la ciclo-turista Puertos de Ribagorza, Salimos el viernes por la tarde en la auto-caravana de un amigo del ACA con 2 compañeros mas, también del mismo equipo.
Recogemos dorsales, vamos a cenar el menú del ciclista y después descansar plácidamente para cargar pilas.

Dan la salida a las 8:30 aunque tardaríamos en poder pedalear debido a la multitud de carreteros y nuestra ubicación era algo complicada, pues estamos en pendiente y hasta que no alcanzamos el plano no podemos calar. Al salir del pueblo voy con un compañero que me dice de acompañarlo, yo no las tengo todas y a los 5minutos le dejo escapar. Mica en mica y bona lletra que esto es muy largo....


Ya que me quede solo, me iba reenganchando en grupos para ir a rueda y así desgastar menos en los llanos. Sino era un grupo pues a otro ciclista, el caso era desgastar lo menos posible o justo y necesario. Gastar pa na es tontería!

En el km. 80 pararon la carrera debido a que no quedaban ambulancias disponibles resultado de las multiples caídas. Entonces hay me reengancho con mis amigos, bromeando que ya les cogí. jiji....

Al cabo de media hora reanudan, salgo solo y voy a mi ritmo. Disfrutando de unas vistas preciosas, pasando por tuneles en los que no ves a + d 2palmos. Me dado cuenta que en esto de ir en pelotones tienes que ir con 1001 ojos, pues despues de pasar los puertos  en el km 130 se inicia un descenso hasta Graus que realice a rueda.


En un momento me dio por ponerme delante para probar la experiencia, resulta que aprete demasiado y cuando me giro los tenia a lo lejos. plofff.... que manera mas tonta de gastar energía! Desde entonces los deje pasar y a rueda hasta Graus.

Muy contento de poder haber acabado sin incidentes y con buenas sensaciones, con una decente media de 27,6 durante los 184km.


La próxima cita será el 20/06 en la rompe-huesitos!!!

Salud, força i pedals!!!!