dimecres, 16 de març del 2016

DIUMENGE 13 DE MARÇ: TOUS

Avui 6 bikers sortim a les 8 del Canaletes . Tranquilitat ès el que es respira els primers quilòmetres del dia ; fent-la petar amb ventures i desventures per la monótona pujada de la Censada... ; al creuar la carretera la cosa camvia . Tota la corriolada que ens porta prop de la Fou está en perfectes condicions i la disfrutem com es mereix . En arrivar a l'Aubareda , fem un xic de volta pel darrere el poble tot aprofitsnt algun baixador força entretingut .

Pops i callos ens mereixen després de l'esforç ...... ultrabó .

Al Jaume semble ser que se li ha possat d'alló mes bé ; ja que emprén un ritme endiablat quasi fins l'ermita d'Ardessa . "Aquest home ha enbojit ..."          Amb la grupeta més aviat espatarrada , fem una bona trialera que ès ben rebuda .......    ja tot avall , aprofitem algun que altre corriol per no tocar asfalt ; així que arrivem a Igualada passant per la font de Can Masarnau amb una jornada de menys a més .

44 pels d'Igualada i 8 més pel JM d'Òdena.

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=12551325

divendres, 11 de març del 2016

DIUMENGE 6 MARÇ: MAS DEL TRONC

Corrien les 8,00 am. pel canaletes ; avui som sis unitats que enfilem pel camí de la font de Can Masarnau i pujant fins la cruïlla de la carretera de les Maioles per la pista de Rubió ; la cual agafem direcció est per anar al Refugi del Mas del Tronc ; però avans d'anar-hi , donem la volta pel vessant nord per fer un xic més de gana . La baixada per la pista s'em fa angoixadora degut als 4° a l'obaga ( fot un fret que pela ) ; ja de pujada ... millor ; tenint en compte que avui l'estufa porta el meu nom ...... jajajaja " me la pido ".

" Pernilada " se li diu a l'esmorar d'avui ; ens fotem fins al cul d'aquesta maravellossa pota .
 ....... molt de jiji jaja i s'ens fan passades les 12 ... quina mandra ... poc a poc anem passant cap a la pista asfaltada que porta a Rubió ; però no podem deixar-nos la trialera ; per supost . Només entrar , a la primera pedra , doblego la patilla ; amb la sort de no trencar ; una estrebada i un pare nostre i avall ; que aixó promet !!!!!  . Uns pocs corriols més i fins l'ermita de Sant Pere d'Ardessa ; tot avall fins el Pla de Rubió on tornem a agafar corriol fins el llac de Jorba , Espelt i Igualada .

Fixa de 45 quilómetres i 1.000 de desnivell .

DIUMENGE 14 FEBRER: ODENA VILANOVA MONTBUI

Avui som 10 bikers de la colla dels Catacraks . A les 8,00 se surt del Canaletes amb el dubte de com estaran els camins ; amb la indesisió començem per Can Roca i de moment planta bé ; no sabria dir amb exactitut per on passem ; però ens fem un tip de corriols ; la majoria coneguts i amb alguna trialera inclossa d'aquelles bones ...... Després de donar moltes voltes , acavem a Òdena per esmorzar pasades les onze ; tela ! Després de menjar-s'ho tot , encara hi ha ganes de marxa !!! . Nem a parar a la resclosa de Vilanova i encarem cap a Coll Bas ; on començem a corriolar altre vegada fins a Montbui poble i Vilanova ; on acavem la jornada amb 40 quilòmetres , 700 de desnivell i un terreny humid en perfectes condicions .




DIUMENGE 7 FEBRER: MAS DEL TRoNC

Quedo a les 8,00 al Canaletes amb la colla dels Catacraks ; som uns 15 i comemçem a pujar als molins ; coincidim per la mateixa ruta amb la colla dels de Vilanova i la del Fes ; hi ha un moment que ens ajuntem mes de 30 bikers .... , sembla una trobada.....jajajaja. Pujem pel costat de la riera d'Òdena i després pel torrent de Puigbufer i fins a dalt ; avui fa molt de vent que incomoda , així que fem via fins l'antena i baixem un corriol prou entretingut fins al Refugi .
Bon esmorzar i bona xarrameca te el seu fí ; així que seguim pel camí de la Coma fins arrivar a la part alta de la carreteta de les Maioles on enllaçem al el camí de l'Hospital Vell on ens espera un llarc quilometratge que ens deixa sota el Rt. de la Ruta del Oeste tot aprofitant un bon baixador . Seguim per corriols fins a Jorba passant pel llac i seguint el carril bici atravessant Sant Genís i baixan a Igualada pel lateral de l'autovia ; on posem fi a una bona excursió que ens surt a una distància de 45 quilòmetres .