dimarts, 3 de juny del 2008

SORTIDA CLUB: LA GUARDIA

Aquest diumenge, i ja van dos de consecutius, no hi havia ningú a la plaça a les 8. Decideixo sortir en la direcció prevista a La Guàrdia pujant primer pel Puig-Aguilera. Pel camí trobo un grup de ciclistes, entre ells un tal Pep de les Casetes d’Òdena que es dirigeixen al mateix punt. M’afegeixo al seu grup i després d’un bon esmorzar finalitzem la sortida tornant per la Bauma d’en Solà, Castellolí i Can Macià. Una bona sortida de diumenge amb 43km de recorregut finals.

Aquí teniu el track!

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=140543

El diumenge no puc sortir, serà el pròxim! A veure si s’anima més gent... que això no pot ser!

1 comentari:

Penedesfera ha dit...

Hola,

Hem afegit el bloc a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i Baix Penedès i el Garraf.

Us agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa feu un link del vostre bloc cap al portal. A la barra lateral trobareu logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera. Si voleu rebre les informacions de la comunitat envieu-ne un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat

Al web trobareu tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

Aprofito per convidar-vos a les properes Jornades de la Penedesfera.

Salutacions i felicitats pel bloc!

Daniel García Peris
www.danielgarciaperis.cat