dimecres, 25 de novembre del 2009

SORTIDA CLUB: 22 NOVEMBRE - RUBIÓ

Galtada i trencada al Castell de Rubió


Havíem quedat els ECOS a les 8 del matí a Òdena per sortir conjuntament amb gent del Barri Sant Pere cap a Rubió. Ens trobem inicialment el Andres Aguilera, Sergio Lozano i Jaume Xaus amb un dia gris i una pluja fina que anava a menys , a la plaça del ajuntament no hi ha ningú i anem a esperar als de Sant Pere a la plaça de la Font on havíem quedat a les 8:15 i que finalment arriben molt tard i nomes 3 per culpa de la pluja.

Finalment sortim els 6 a les 9h cap al Castell de Rubió i amb bon ritme arribem al Castell a les 9:59, l’ambient fred fa que la majoria demani galtes de porc i arengades a la brasa i quina pinta i olor que feien .... hummm


Al tornar passem per un corriol que va a parar a Can Alzina on a la BTT del Andres comença a fallar-li la tracció amb lo qual decidim no fer el burro i baixar al pla per agafar la pista que va fins l’Espelt, Can Masarnau i les Comes. Tot mes o menys bé fins a Can Masarnau on la bici del Andres definitivament es trenca i amb relleus el anem portant tot el camí fins la pujada de la carretera d’Òdena on ens separem i el Andres ha de baixar de la bici i fer la pujada a peu.

Total 30 km amb dues parts molt diferenciades , l’anada amb força ritme i la tornada marcada per les dificultats de la BTT del Andres.