dimecres, 4 de gener del 2012

Nova Activitat a l'ESCOLA ESPORTIVA ÒDENA

Després que el passat mes de setembre l'Ajuntament d'Òdena posés en funcionament la primera escola esportiva d'Òdena, el regidor d'esports Sergi Lozano es mostra molt satisfet de les inscripcions registrades que ja superen la cinquantena.
Una clara mostra de la bona acceptació que ha tingut l'escola és l'ampliació de les activitats que s'hi duen a terme. Així, el proper mes de gener, l'Ajuntament d'Òdena amb la col•laboració de l'Esport Ciclista Òdena (ECO), oferirà la BTT com a nova modalitat esportiva, que se suma a les que ja s'estan realitzant; futbol sala, bàsquet, rítmica i handbol.
Aquesta nova activitat, la de BTT, té com a finalitat portar a tots els nens i nenes del poble els secrets del món de la bicicleta i explicar-los les tècniques que fan d'aquest esport una activitat molt especial.
Lozano manifesta que “amb aquesta activitat volem fomentar de manera activa i directa l'ús de la bicicleta al poble. A més però, la creació de l'escola esportiva és una clara mostra de l'aposta que fa l'Ajuntament d'Òdena amb l'esport, però també per una vida saludable, perquè l'esport i l'activitat física són fonamentals per tenir una vida més activa i feliç”.


 Si esteu interessats en participar en aquesta activitat trobareu tota la informació d'horaris i inscripcions a la pàgina del Ajuntament d'Òdena