dimarts, 30 d’octubre del 2012

DIUMENGE 28 OCTUBRE: SANT JOAN DE MEDIONA

L'Ivan , Kiko i Ramon , ens disposem a afrontar una jornada divertida ; ja que el recorregut el tenim bastant apamat .

Sortim d'Òdena per l'aerodrom , una mica de carretera fins la Pobla on travesem per la font de Can Solá , pujant pel Tio Nelo i fins la Torre de Claramunt . Ès aquí on comença el divertiment ; ja que en l'anterior sortida , vem experimentar per varis corriols , amb èxit ; així que la diversió está assegurada . Pels que ja sou coneixedors de les escales d'Espoia , he de dir que ja han estat aconseguides ( al 3º intent ) UAO !!!!! . 

Per la llargada del recorregut , a vegades dubtem per quin camí em d'agafar ; però ens en sortim prou bé . També cal dir que no cal que agafem el cistell , ja que tots els boletaires que trobem , el porten buit .

Esmorzar econòmic , amb F1 per la tele i triomf de Lorenzo i Marquez en motos ; no es pot demanar mes .

La tornada la fem pel camí original per que l'Ivan ( que no ho ha fet mai ) tingui clar per on s'ha d'anar ; però ... s'ha ajuntat amb un parell que ... ... ... , no ens en podem estar . Així que si mai hi vas sol , t'hauràs d'espavilar , jajaja .

Ja sens comença a fer una mica tart , així que quant arribem a la Pobla , enfilem carretera , que ja en tenim prou de cabrioles .

Avui marxem amb un bon regust i 55 km. a l'esquena .