dimarts, 30 de desembre del 2014

DIUMENGE 21 DESEMBRE: MEDIONA

A les 8'30 quedem el JM. i jo, Ramon. L'Artur no pot vindre; el mal d'esquena no el deixa " abuelo ... ".

Emprenem ruta per Vilanova per Can Titó; però en comptes de pujar els dipósits , ens desviem pel camí de l'esquerre; també de pujada en direcció al castell, sense arrivar-hi. Empalmem al camí principal, tornem un tros enrere per agafar la ruta correcte que ens porta a la carretera per anar a la Torre de Claramunt; ( ès aquí on es por veure la baixada a càmera lenta d'un esgraó ) gravat pel nostre directó de cinema ; en JM.
Seguim camí direcció a Espoia, passant pel costat de la Munich en direcció al nostre destí. En un punt a mig fer, crec agafar el camí correcte, però no ès així; ens guiem per orientació per una ruta força maca que ens deixa a dos kilòmetres a l'est de Mediona, parem a esmorzar a les 11'00.

Ben refets, ens tornem a abrigar , que l'aire ès gélid. DESGRÀCIA , només sortir sem trenca el pedal dret; veient que podem fer res , decidim fer tot el trajecte de tornada per carretera; que al començament vaig bé, però ja arrivant a Igualada l'estretó de l'eix ja amb te anguniat el peu.
Dia maco d'anada i de resignació de tornada; tot i així , amb bons companys ... ...

55 km. pel JM i 50 per mi.