dijous, 15 de gener del 2015

DIUMENGE 11 GENER: COGOLLÓ

Aquest últim diumenge dia 11, com que no podien quedar ni el Josep Maria ni el Ramon, decideixo sortir sol, per no perdre el costum de pedalar almenys un dia del cap de setmana, i fer una ruta normal però sense parar entremig. Així em posare una mica les piles. 

Sense pensar-ho faig via cap al Cogulló, que el dia és fred, però amb els nous guants que m’han portat els reis i un gorro polar nou (s’ha de dir que és Buff, que s’ha d’escombrar cap a casa jejeje!) no noto gens el fred. Surto per costat del poliesportiu, passo a prop de la gossera, Cal Cinto, Cal Magí, Cal Chasquet, Can Prat...pista a fondo i aviat a Castellfollit, havent fet ja una part bona de pujada. Ara continuo i els últims kilòmetres abans d’arribar els faig envoltat d’una boira super densa que ho tapa tot. Un cop al cim hi ha millor visibilitat i puc gaudir una mica de les vistes. 

Sense demora ja torno a ser sobre la bici i cap avall pel sender ample que baixa per un lateral. No vull baixar per la trialera més forta que vaig sol i no és questió de liarla... A baix a Castellfollit paro a omplir el bidó i desfaig el camí cap a casa. El ritme que portava (junt amb els pocs km que faig últimament) em fan sentir realment cansat, però trec una mica de forces i decideixo pujar un corriol cap a dalt a la gossera, per baixar per una altra banda i acabar la ruta amb bon gust. Un parell de cops de pedal més i ja entro a Òdena, amb uns bons quilòmetres a les cames i 800 metres de desnivell positiu.