dijous, 9 d’abril del 2015

ENTRENAMENT ENDURO DILLUNS DE PASQUA

Aprofitant la Setmana Santa, l’equip ECO ens vam redirigir cap a Riudarenes per tal de fer el recorregut de l’enduro d’aquest poble.

De bon matí ens posàvem a pedalar costa amunt amb un temps molt bo, i aviat vam poder disfrutar de la primera especial de baixada, tècnica i a l’hora ràpida. Seguidament vem tornar a pujar cap al castell de Santa Coloma de Farners des d’on començava la segona baixa. Aquesta sí, molt lenta i tècnica, amb curves dretes, brutes i molt tancades. Finalment però, vam poder gaudir de l’última especial coneguda com Spiderman. Un corriol molt llarg, amb molt flow i amb constants salts, rases i peraltes.
Així doncs, vam poder realitzar 31 km amb 3 especials i 1000 m de desnivell positiu, tot i que, la cursa del proper cap de setmana consta de 38 km i 4 especials, però una d’elles queda amagada fins el dia abans.
L’entrenament ens va servir per fer una presa de contacte amb el terreny i tenir una visió general del recorregut. Ara cal posar les bicis apunt i ens veurem a l’Enduro de Riudarenes el proper cap de setmana 11 i 12 d’Abril.