dimarts, 26 de maig del 2015

DIUMENGE 24 MAIG: ST PAU DE LA GUARDIA

Avui , com que no tinc que esperar a ningú , ja que no venen els habituals ; Artur i JM. surto d'Igualada fins l'Escorpia , on comença la carretera d'Òdena , segint-la un tros i deixant-la de seguida passant pel devant de les Caves Bohïgas i anant a parar al circuit de Castellolí . Ès aquí on començo a pujar , buscant rutes poc habituals que trovo amb facilitat ; inclós amb posso per un cortiol molt abandonat que sortosament té sortida per l'altre banda ; entretingut !!! ; passo pel devant dels Vins Grau i pujo fins la Guardia buscant i trovant algun que altre entreteniment fora de camí ; ha vegades he de girar cua i d'altres l'endevino ...



Una vegada a dalt , estic uns 3/4 d'hora buscant un camí diferent , el cual no trovo ; així que torno per on he vingut i baixo per Cal Tardá , pel costat de la riera de Castellolí fins al poble ; no descartant alguna trialera d'alló prou perillossa i superada amb èxit . He de tenir més cura del mormal ; que vaig sol .

Faig parada al bar on amb trovo uns amics i la fem petar una estona . Després de recuperar energies , surto per la directe fins a Igualada i acavant el dia amb 35 km.