dimecres, 15 de juny del 2016

DIUMENGE 12 DE JUNY: EL COGOLLÓ

5 homes i una dona disposats a pedalar direcció nord tot fent les voltes pertinents guiades pel nostre amic Jaume ; tot amb molta normalitat amb un dia fantàstic ; que més es pot demanar ....... , en arribar als molins , ens toca una mica de descans ,..... una bona baixada que ens dona treva . 

Ara ens espera el Cogolló ; que explicar , pit i collons ; no té més secret . De mentres , dos unitats desfilen cap el Andorrà a per provisions .

Una vegada conquerit el cim i amb el reportatge fotogràfic enllestit ; amb quedo sol per gaudir trialera avall ..... espectacular . 

Ens retrobem a baix per anar a buscar l'apat . Caram !!!! ; ja som 8 , ens trobem amb una parella d'allò més enrrollada amics de no se quí ......
.
Sortim . Pot ser que sigui la primera vegada que no passi per la trialera de la Best ; però el grup es el primer ; i me n'adono que està plegat de tallaaigües ; ...... que divertit ; els aprofito tots ; el Jaume fins i tot amb posa un alias ; " el saltarín " ;  jajajajaja . 

Quant s'acaba la baixada les dues fèmines es miren de reull , i com no !!!! als homes ens toca apretar de valent per no perdre-les ; molt bon fondo , noies .......

Arribem a Igualada amb molta calor i 40 quilòmetres molt ben parits .