diumenge, 7 de desembre del 2008

Sortida diumenge 7 de Desembre


Ara que fa fred i tots tenim mandra al llevanr-nos al matí, 12 bikers ens trobem a la plaça del poble. Després de la ressaca de la copa del món de l'esquiador, i pensant ja en la temporada següent ens hem dirigit a a buscar el corriol de la telefònica agafant-lo des del Samuntà, tot passant pel costat de l' APAN.

A l'arribar a Maians hem seguit la pista (una mica pesadeta) fins a Sant Pau de la Guàrdia. Allí un bon esmorzar, i ben carregats per començar la baixada. Una baixada molt distreta per corriols molt divertits i amb un tram una mica tècnic.

Hem passat per la Bauma, l'òval, els corriols de sobre el gos blanc i fins a Castellolí. D'aquí ja de tornada cap a casa, hem anat enllaçant pistes passant per ca n'Alzina, el restaurant els Ceps, Can Macià i d'Òdena cap a casa.

La sortida ha estat bastant distreta, amb el David que el canvi li falla més que una escopeta de fira, un petit accident del Pallarès (qui haurà posat aquell cable?!?), i alguna que altra sortida al deixar massa el fre en les trialeres de baixada.