dimarts, 16 de desembre del 2008

SORTIDA PER LA MARATÓ

Algun problema amb l'hora de sortida, alguns es presentaven a les 8 del matí i la resta vam anar arribant. Aquest cop ens ajuntem petits i grans: el Toni amb els dos fills Jordi i Fidel, el Josep Mª, el Toni Prat, el Bernat, la Marta, el Raúl, el Xaus, el Matu, un odenenc(que no recordo el nom) i dos infantils més, el Cristian i el Jordi? (tampoc ho recordo)...

Amb un fred que ja no sentíem algunes parts del cos, decidim fer una ruta adequada per tots, així que ens dirigim a la Raval per pujar al Puig Aguilera pel camp de cros, on el Cristian ja posa els punts sobre les is a més d'un pro.... "aquest nano apunta maneres". Un cop dalt es decideix baixar per Can Estrada i ja directes cap a Can Macià i l'Aeròdrom per ser sobre les 10h.

Un cop allà, ens trobem al Pallarès que diu que ve a fer la 2a part de la ruta,.... comprem els tiquets de 5€ i apa a esmorzar un tros de butifarra i un parell de torrades, tots al voltant del foc, i no t'allunyessis més de 1/2metre que la cosa estava a 2º..... Decidim anar al Nuovo a fer un cafè i recuperar-nos del fred, però abans una foto amb el mític "TOMÀS MOLINA"

O era el de polònia?

Ara cap al Nuovo a acabar de pasar el matí amb un café amb llet recuperador i apa cap a casa... "i la 2a volta???"

Així que aquest cop vam batre rècords---> 15km!!!!