dimarts, 1 de febrer del 2011

DIUMENGE 22 GENER: CASTELLFOLLIT

Ens trobem una bona colla de ciclistes (16) a "Can Roca" pels volts de dos quarts de nou del matí i amb una temperatura negativa de 8 graus. David Rubio, Sergio Trujillo, Jaume Tort, Urrutia (pare i fill) ,Toni Agüera, David Bové, Sergi Carol, Javi Ramos, Antonio Sanchez, Josep M. Comaposada i cinc més dels quals no en sé el nom. Després d'esperar-nos una estona i quedar ben congelats emprenem la sortida en direcció a Castellfollit del Boix pel camí de "Cal Enric" quan gairebé ja són les nou del matí. Un cop a l'encreuament i després de reagrupar-nos ens deixem enrere en David Rubio i en Rafa Urrutia fill, que ens truquen demanant auxili ja que en David ha patit una petita lipotímia i està estès al terra. En Jaume Tort i en Josep M. baixen per auxiliar-los però ja el troben recuperat de l'ensurt i disposat a continuar. Això sí, amb la cara més blanca de l'habitual tot i el fred.
Tornem a reagrupar-nos més amunt amb la resta del grup i decidim anar per feina i aturar-nos primer a esmorzar a "Ca l'Andorrà". Un cop allà també apareix a esmorzar en Ramon Tapiolas amb el petit Pol per acompanyar-nos. Després d'un bon esmorzar en què no hi faltava res tornem a enfilar-nos damunt la bici per pujar al Cogolló de can Torra encara amb temperatures negatives tot i el sol que fa. Un cop a dalt, i amb la temperatura poc agradable, baixem tot seguit per un camí entre el corriol de pujada i la pista que hem seguit. Una baixada molt divertida per un camí molt trencat que obliga a estar atent a la traçada.
Un cop de nou a Castellfollit continuem baixant pel camí de descens de la "Best", el qual gairebé tothom en fa bona part sobre la bici. Com millorem mica en mica! Tot i alguna caiguda un pel espectacular d'alguns dels membres del grup tothom arriba al final sense res d'important. Finalment arribem a Òdena pels volts de les dues del migdia amb un recorregut d'uns 35Km i 750m de desnivell.