diumenge, 30 de desembre del 2012

DIUMENGE 23 DESEMBRE: JORBA

9'45 ens posem en marxa desprès d'esperar l'estona apropiada , que no estem gaire calents i corre un aire finet que cala . Avui l'Artur i jo ; ( Ramon ) , sabem  on em d'anar , però no tenim massa clar per on . A l'Artur li fa gràcia el " tobogan " ; així que sortim de Can Roca direcció Can Massarnau i , en els propers kms ; ja agafem temperatura ; el baixador està inmillorable . 
Poc abans d'arribar a Sant Genís , trenquem a la dreta per pujar la Pla de Rubió, però a mitja pujada ens desviem a l'esquerra en direcció Jorba , tot buscant noves rutes en forma de corriols que ens treuen a bon lloc , avui ho estem endevinant bastant ; el fet de descobrir nous llocs de pas en forma de corriol fan que els kms passin sense adonar-nos . 
Una vegada a Jorba , tenim problemes per esmorzar , primer bar , ple , segon , tancat , i per fi , a la tercera va la vençuda . Evidentment , no era d'estranyar que punxes algú , l'Artur , és el preu que s'ha de pagar pel fora pista ; la ventatge és que mentre esmorzes , ningú et fot la bici . 3/4 d'hora i ja estem llestos , reparem , i ja d'entrada, baixem els esgraons de la terrassa que te el bar amb èxit ( deu nidor , son drets ) ; pujem el Pla del Magre , i només coronar , per la dreta surt un corriol semi abandonat que ens porta al camí que va a Cal Manuel ; creuem la riera de Clariana i fem pista fins just abans del Burro , on baixem la trialera ; tot s'ha de dir que amb dificultats per que les pedres son massa humides . Passem pel Ganxo , rotonda i ens fiquem dintre la gasolinera de Guisona i sortim per l'altre banda on trobem un pas peatonal que , evidentment li fem dreçera convertin-el en trialera de nova estrena . Tornem per la Sala i Can Cansalada fins el Moli Blanc  ; aquesta vegada tornem per carretera fins Ses Oliveres però tirant amunt pel costat del Mestral buscant corriol fins l'abocador de FCC + trialeres varies fin el Colacao , passem per darrere l'Infinit i aconseguim pujar pel costat de l'ascensor de Fàtima amb èxit . molt gratificant pel munt de kms de corriols i les búsquedes han estat força positives .    
Han sortit uns 40 aprox. , ningú portava objectes de mesura .