dilluns, 9 de setembre del 2013

DIUMENGE 8 SETEMBRE: CASTELLOLÍ

Corrien ja les 8'10 i decidim pujar el Puig Aguilera pel darrere . Començem suaus en JM Comaposada i jo ( Ramon ) . Fem una part del corriol de la telefónica ; girem a la dreta pel camí fins trovar la caseta i baixem corriol utilitzat per algún Anbaso ; tornem a pujar fins la cresta , on fem fotos i gaudim de les bones imatges amb la boira a les fondalades ; molt maco . Baixem fins a Castellolí , on fem una bona parada per esmorzar .

Sortim pel camí de la Font del Ferro i no el deixem en cap momento recte fins a dalt ; l'últim tram ès més aviat difícil i de traçat irregular . Enfoquem dirección Piera , però de seguida trenquem a la dreta cap a La Pobla tot investigant nous corriols; força bé . En un tram determinat , encaro un baixador-trialera que ja tenia visualitzat temps enrere ; avui amb deicideixo ; arrivo abaix triunfant i amb el cor a 2.000 . Un cop ja relaxat , seguim descens per corriols varis fins La Pobla . on agafem carretera fins el Museu Paperer , on hi ha un camí paral.lel al riu que ens porta als Moletons i a Vilanova del Camí ; on avui ès Festa Major; treient el cap per veure els Gegants i ball de bastons .

40 kms. i rentada obligada de màquines ; tot i que el recorregut no estaba massa entollat , sempre queden els camvis plens de fanc  .