dimarts, 15 d’octubre del 2013

CURSA BTT CANYELLES ( DIUMENGE 13 OCTUBRE)



El passat 13 d’octubre es va disputar a la comarca de l’Alt Penedès la 6ª edició de la Cuabarrada a Canyelles.  La cursa constava de 2 circuits a escollir, un de 25 kilòmetres i l’altre de 47. Amb un alt nombre de participants, més de 500, el tret de sortida estava marcat per les 8,30h del matí.

En aquesta ocasió ens vàrem trobar quatre corredors de l’equip Òdena-Tomàs Bellès; en David Pallarès, en Jaume Tort, la Meritxell Obradors i jo, el Farri. Vàrem decidir-nos per fer el circuit llarg. Així, a les 7,30h ens trobem allà per recollir els dorsals  I col·locar-nos a la línia de sortida. Aconseguim situar-nos a les primeres posicions i així, d’aquesta manera, intentem evitar  embussos i la possibilitat d’alguna caiguda amb la resta de bikers.

Comencem la sortida a bon ritme, com és habitual en el David, anava a tot gas, i jo intentava seguir-lo per no perdre les posicions davanteres ja que anàvem amb el grup dels 10 primers bikers. Als voltants del quilòmetre 16, la confusió amb unes cintes ens va fer perdre uns minuts, però per sort vam poder recular i seguir la trajectòria de la prova a un ritme trepidant.  El circuit s’anava fent entretingut entre corriols i pistes, i nosaltres anàvem avançant prenent posicions. Els últims quilometres els varem conviure amb els bikers que participaven en la cursa curta, ja que l’últim tram era únic per ambdós curses.

Passades 2h 4m, arribem a meta, obtenint així un 6è i 7e lloc en la categoria general i una segona i tercera posició en la nostra categoria, Master30.  Vaig aconseguir una bona tercera posició, al costat  del David, amb qui varem compartir una gran cursa. En Jaume també va fer una gran paper, arribant a una merescuda 45 posició a la categoria general, i una 10 posició en categoria èlit. Per la seva banda, la nostra companya Meritxell  va arribar en la 153 posició, i en 5è lloc de la categoria de fèmines.

Una vegada arribats a meta, fem un mos i descansem tot esperant que arribin la resta de ciclistes per procedir a l’entrega de trofeus i al sorteig de diferents obsequis pels participants.

Després del bon matinal de BTT que ens havien preparat els de O2sports,  marxem de Canyelles molt satisfets. La temporada 2013 està a punt de finalitzar, i cal fer-ne un balanç general molt positiu, així com agafar forces per preparar la pretemporada 2014.