dilluns, 4 de novembre del 2013

DIUMENGE 3 NOVEMBRE: MAS DEL TRONC

Ens trovem a la rotonda de Montbui l'Alex , Ivan , Jorge , Jero i Ramon .


     Divaguem una mica per organitzar la ruta , ja que quedem a la part baixa d'Igualada per anar direcció nord cap els Molins .

      Li donem una nova perspectiva i sortim direcció a La Tossa en primer instant ; desviant-nos més tard cap al Molí Blanc ; on buscant alternatives a la pista ( o sigui ; trialeres ) , ens atrapen en Jaju , Mallen i dos companys més ; anem un tros junts ; ells enfilen direcció Jorba i naltres cap a St. Genis ; on tenim un pas inferior per l'autovia de mides diminutes . Pasada La Ceràmica , l'Ivan es possa cap devanter amb l'Alex , que coneix un corriol amb baixador al final ; be , be !! . Fent una petita volta , tornem a l'asfalt que ens porta al Pla de Rubió . Ara ja de poc interès cíclic fins arrivar al Refugi del Mas del Tronc ; on la Raquel i el Guillem ens ofereixen el merescut esmorzar ( 11'15 ) .                                  
                                                 
      Després de carregar les piles divaguem en varies rutes i decidim tornar un tros enrere direcció a la carretera de les Maioles ; on prop d'allá l'Alex ens porta per una trialera hiper tècnica , molt xula , però el tros inicial ès quasi intransitable ;  molta pedra grossa i solta , força inclinació i algun que altre esgraó ; trialer-trialer ( ja era hora , ja ja ja ) . Després es suavitza un xic i ja ès torna més ciclable ; cadascú amb el seu nivell i la seva tècnica , sempre aprenent . Arrivem a la granja de cargols on agafem corriol pel lateral on uns quants decidim fer unes quantes cabrioles ( foto-video ) buscant els límits de les nostres habilitats .


       Després de la descarga d'adrenalina empalmem amb el camí de Can Roca que ens porta al poligon d'Igualada on decidim rentar bicis ; avui el terreny estava especialment sec ; amb molta pols i molt de patiment pels camvis .

       Ens ha sortit 42 km. , mes o menys , amb una ruta atípica i de bona acollida per tots .
      
       Xao bikers .