dilluns, 9 de desembre del 2013

MONTNEGRE BTT (10 NOVEMBRE 2013)

El passat 10 de desembre el Club Ciclista St Celoni organitzava la Cursa del Montnegre.Un total de 389 participats prenien part de la prova amb dos tipus de recorreguts; un de curt i un altre de més llarg, ambdós amb uns paisatges realment encantadors.

En aquesta ocasió, varen participar cinc membres de l’equip Òdena-Tomàs Belles, pel que fa a les fèmines es va comptar amb la presència de la Marta Viladoms, la Lídia Borràs i la Meritxell Obradors, i en la categoria masculina els participants varen ser el Josep Enric Farriol i en David Pallarès.

Els organitzadors de la prova ens van fer gaudir d'un circuit molt trencador de cames , tot combinant corriols i pistes molt ràpides.

Els resultats dels corredors de l’equip Òdena-Tomàs Belles vàren ser en primer lloc de la categoria masculina general pel David Pallarès entrant conjuntament amb en Josep Enric Farriol, demostrant així un gran treball d’equip per tal de poder entrar a meta plegats, deixant així als majors contrincants sense cap opció a podi.

En categoria femenina , Meritxell Obradors entrava en un merescut 70è lloc, 1a fèmina. La Lídia Borràs va assolir una 133 posició, seguida de la Marta Viladoms en un 134 lloc, 4a i 5a femines respectivament.

Cal felicitar al Club Ciclista St Celoni per haver fet possible aquesta cursa en la modalitat de btt, ja que part dels diners recaptats en la cursa eren destinats a col·laborar a la Marató de TV3.