dilluns, 30 de desembre del 2013

DIUMENGE 22 DESEMBRE: CASTELLFOLLIT

Ens trovem l'Alex , Jero i jo Ramon a les 8'30 a la plaça.

Sortim en busca del corriol de la telefónica ; un cop allá , a la zona de Rosinyol , busco un camí que fa anys amb van ensenyar ; el cual no trovem ; així que per orientació agafem el camí que més ens agrada fins a Permanyer , passant per una zona de pujada tècnica força entretinguda. Una vegada situats i haven perdut força temps, pujem directes ; així que un cop a dalt anem directes a la Best ; ni tan sols arrivem a Castellfollit . 
Al poc de començar a baixar agafem la variant de la dreta que ningú hi havia passat mai ; ès una mica més facil i més curta ; arrivem al camí i afrontem el segon tram ; del cual m'hen porto una grant decepció , sembla que hi agin passat el " rulo " ; ha deixat els baixadors mes suavitzats i molt mes amples ; quina pena ; des de el meu punt de vista ja no es pot anomenar trialera !!!! .

Desprès de la decepció agafem corriol de telefónica de baixada fins al final , creuem carretera i seguim baixant a tot gas fins a Òdena , inclouent algun baixador made in Alex .

Al final , parem a esmorzar a les 11'15 al camp de futbol d'Òdena on juga el fill del Jero ; també es reuneix amb nosaltres la Xaro , la seva dona . Possem el mobiliari cara al sol , on gaudim d'un bon esmorzar .

Uns km. 30 aprox.

BON NADAL A TOTOM .