dimarts, 8 d’abril del 2014

DUATLÓ EL CATLLAR by TAPI

   8'20 del matí ja estic al passeig per recollir al Jorge , que es puntual , per carregar la bici . 8'30 , amb tot a punt , emprenem la marxa direccio Tarragona . 9'45 , parem a esmorzar a Torredembarra ; terrassa encarada al sud , 15 graus i ni gota d'aire ; ( ens hi haguesim quedat tota la vida ... ) . Despres d'un bon cafe , nomes ens queden 15 mts. i ja som al Catllar . Encara no tenim massa problema per aparcar , ja que a l'hora en que arrivem , els participants de la cursa a peu ja estan competin .
     Fem tota la perafarnalia ; recollir dorsals , bicis al box , etc... . Tot a punt , anem a marejar la perdiu fins l'hora .
     Donen la sortida a les 12'00 ; som 80 participants , tots amb moltes ganes . Son dos voltes a un circuit de 2'5 km. amb molt poc desnivell i poc tecnic , pero amb un sol molt potent que ens fa suar de valent . 12'30 faig la transcició a BTT ; el Jorge ja m'havia passat i no el torno a veure . Un circiuit a dos voltes ; tambe amb poc desnivell i no massa dificultat , exceptuant uns pocs trams , els cuals disfrutem al tornar-se amb corriols força entretinguts . En una hora torno a entrar per fer l'ultima transcisio ; ja nomes queden 2'5 km. . Al fer camvi d'esport , les cames en queden una mica agarrotades ; aixi que vaig a ritme suau per no castigarme .
     Per fi , la meta ; tardo exactament 1'45 h . 5º de la meva categoria i 37 de la genral . 
     Al arrivar ens menjem l'entrepa de butifarra , regat amb una fresca cervessa artesana de Tortosa ; tot un detall .
     En acavar , dutxa , evidentment amb aigua freda . Un cop nets nem a fer els postres al bar de la zona esportiva , amb uns butacots al jardi on sembla que ens agafi la " morrinya " ; de luxe .
     Ja amb tot carregat , emprenem camí de retorn ; havent passat un bon dia .