dilluns, 7 d’abril del 2008

EL Nº 5 - CASTELLFOLLIT

El 1er dia érem 20, els següents 17, després ens vam encallar en el 13 i molta sort no duia a les sortides, però és que últimament no passem de 5 "QUE ESTÀ PASSANT????" Es que esteu "acollonidos" amb les rutes? és que la família us ha lligat amb cordes a casa? us heu tirat a la vida nocturna? És que no voleu estrenar els nous trajes????...... animeu-vos o no tindreu punts ni per aconseguir els mitjons!!!!!


Ahir 5 bikers es van dirigir cap a Castellfollit seguint la ruta de la Volcat 2007, quan ja havíem passat les rampes més dures, el Manel punxa,.... res només 30minuts per arreglar-ho,.... manxes dolentes, càmera de recanvi de pitorro gran que no hi havia manera d'inflar, falta d'un bon mecànic.... per sort el Gero li va acabar deixant la seva càmera de pitorro petit i amb un periquetillo ja ens dirigíem cap a Castellfollit per gaudir d'un bon esmorzar al Centre.

I per la tornada vam gaudir d'una part de les trialeres de la Best, i llavors anar empalmant corriols i pistes fins a l'església,... I aquí la mostra un cop acabada la jornada....



I per si voleu repetir la ruta:

http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=115367