diumenge, 27 d’abril del 2008

SORTIDA CLUB: LLACUNA

Després d’una estona de deliberació sobre el camí a seguir, tot fent temps per que s’incorporin els menys puntuals, sortim al voltant de les 8 i 20 minuts en direcció a La Llacuna els 9 participants. Com que és una mica tard decidim baixar per carretera directament fins a “Barraquetes” i agafar el camí que porta fins a Montbui poble. Un cop en aquest punt decidim pujar la serra de “La Portella” pel costat sud que és una mica més “entretingut”, és a dir, ple de sifons amb unes “quatre pujades” (fortes) fins arribar a l’ultima torre elèctrica. Pel camí la primera punxada del dia, en Ramon.

En arribar al cap de munt de la serra de “La Portella” dos dels participants que tenien tard, en David i en Sergio, decideixen tornar directament per la cara nord sense arribar a La Llacuna. La resta del grup continua el camí fins travessar la carretera de Carme, on es produeix la segona punxada aquest cop de l’Iván. Després de reparar enfilem directament fins a esmorzar que ja és tard. Després d’un esmorzar d’una hora aproximadament agafem el camí de tornada per la via ràpida, ja són les 12! En la primera baixada queda reparar l’ultima punxada, aquest cop en Juanjo. Seguim el camí directe cap a Montbui poble per la pista ràpida del costat nord de “La Portella” i continuem per carretera fins a Òdena i fer l’arribada a meta com els participants de la cursa als voltants de les 13:30.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Quin dia de punxades!! Vam treballar més que els mecànics d'Alonso que a mitja cursa ja plegaven...jejeje Costa una mica de llevar-se per començar a les vuit però allà les 12 comences a pensar el perqué no ens haurem aixecat abans...que ja pica el sol. La sortida ve estar molt bé, per pista i el camí per la banda Sud que diu el Josep Mª deu n'hi do...pels que fa dies que no sortim. Diumenge un altre cop colla!!