dilluns, 26 de maig del 2008

CCI VALL DE LORD

Dissabte al matí, l'Enric, la Marta i el Cristofer sortien d'Igualada direcció St. Llorenç de Morunys, tot el camí plovent ja no donava massa esperances pel cap de setmana. Però just al arribar allà sembla que para una mica, els tres a fer una volta al circuit, el mateix de l'any passat però en moll, no és prou tècnic només li faltava tenir les pedres molles....i a sobre torna a començar a ploure. Per seguir amb la tònica la Marta decideix que no pot córrer,....

A la tarda es feia la contrarellotge, els tres ens vam quedar mirant com ho feien els corredors,... quan les forces no sobren, millor reservar-se per la carrera, sobretot quan no t'hi jugues res al campionat..... per variar guanyen el Sergio Mantecon i l'Anna Villar.

Al vespre cap a veure el Chiquiliquatre en acció.... el Sergi va decidir pujar i vam gaudir d'un sopar amb el Pons i la Maria i els nois del BigMat, molt bona gent.... I després directes a dormir a l'Alberg Torre de Baró.

A la nit tot un recital de roncs dels xavals.... el Cristofer roncant per encostipat i el Sergi xiulant,... potser per somnis estranys. Els altres quatre fent taps amb kleenex, amagant-nos dins el sac..... impossible dormir, quan la sonata callava, es posava a ploure a bots i barrals. Tot un espectacle de llums i colors!!!

I diumenge tot el matí plovent,... cada cop que semblava que parava encara començava amb més força, però impossible d'anul·lar i després de pagar 25€, sense un sol record, tot una estafa,.... qualsevol no hi participa.

El Marcelo apareixia amb aquell plan i entre la pluja i el preu va decidir que no era un bon dia per estrenar-se a la Copa Catalana, millor mirar-s'ho i fer de suporter...

Al final el fang no s'enganxava molt però els corriols es van convertir en petits rierols, no paraven de passar corredors amb la cadena a les mans,... com sempre una cursa amb molt de patiment, tots molls, havent pagat una pasta d'inscripció i ara a sobre toca gastar-ne uns quants més per reparar bicis.... tenint en compte que aquest any ja és la quarta amb fang.....

Per sort, els tres corredors de l'Òdena van poder acabar sense cap caiguda, ni cap problema mecànic. L'Enric Forn entrava en 31ena posició de la general i 23è èlit, el Sergi Pujabet 41è de la general i 7è sots 23 i el Cristofer Arjona 50è de la general i 8è sots 21.

La Copa Catalana ja queda congelada fins al setembre,... ara a preparar-se per l'Anbaso i alguns per les cicloturistes estrella, Bonaigua i la mítica Quebranta....

http://picasaweb.google.es/ecodena/CCIVallDeLord/photo#s5204640257627942818

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt B gent, m'hagues agradat star alla amb vosaltres, pero vaig star currant tota la nit!! Sou unes maxines!! Q Enric un altre vegada la bici al mecaniceh...jeje!!! Com no pari d ploure ens arruinarem eH!!!Ens veiem a la copa dl mon, sperant q no plogi!!!!!!
DavidPallarés...

Marcelo ha dit...

enhorabona a tots! i a la supporter nº1 ! que fa de fotografa,assistència,avituallament....

quina currada!

molt bona crònica!

pd: totalment d'acord,em sembla que aquestos de ocisport fan atracaments a mà armada!

superprestigio...o superestafa?...

Enric ha dit...

Buff, quina cursa més dura! Semblavem salmons anant a pondre els ous...
La pròxima cursa amb fang em quedo fent rodillos a casa, si continuo així m'arruinaré amb pastilles de frens i fundes de cable!

Anònim ha dit...

A mi em sembla que ja em surten escames.. i amb el ritme que portem em veig anant a les Anbaso amb barca.