diumenge, 26 d’abril del 2009

GRAN PREMI D'ÒDENA 2009


Avui tocava córrer a casa, una cursa molt especial per a mi ja que quant corres al teu poble, la motivació és especial. El pronòstics del temps no eren molt favorables i efectivament una hora abans de la sortida ha començat a ploure molt, cosa que ha fet que uns 30 corredors ja no sortissin. Passades les 10 del matí sortíem uns 60 corredors, disposats a fer un recorregut de 120 km.


Primer fèiem tres voltes al recorregut, Òdena - la Masia - polígon les Comes - Òdena, en el qual, el grup ja ha perdut unes quantes unitats. Desprès pujàvem les Maioles, on els atacs han començat des de baix, jo sempre ben col·locat i atent als canvis de ritme he coronat quart o cinquè, baixada en ple diluvi d’aigua, hem arribat a Calaf uns 25 corredors. Allà s’ha format l’escapada d’uns 5 corredors, mentrestant el reduït pilot que hem quedat, passàvem pels pobles de Conill, St.Ramon i St.Guim, tot això sota una intensa boira i pluja, que juntament amb els atacs que es produïen al grup, han fet que ens plantéssim a Calaf uns 15 corredors, on havíem de tornar a pujar les Maioles per al costat de Prats de Rei. Com tot el recorregut m’he mantingut a les primeres posicions del grup, coronar i posteriorment baixar “a mort” les Maioles, per sort l’asfalt estava pràcticament sec.

Nomes quedava l’ultima apretada, la pujada a Òdena per “Can Roca”, així doncs que amb el plat gran i “sprint” on he acabat el 6 del grup. Al final el 14 o 15 de la general, a uns 4 minuts del primer, a una mitja de casi 40 km/h i molt satisfet del meu resultat.

Desprès pujada al podi, per rebre copa i ram de flors de la pubilla d’Òdena com a primer corredor local (també era l’únic, jeje). A veure si l’any que be algú s’anima i tinc algun rival mes del poble.


Classificacions

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabuena galgo!! estas a tope, sigue así.

Raul