dimarts, 21 de juliol del 2009

ANBASO KIDS RAJADELL

El passat diumenge 19, es va celebrar a Rajadell (Can Amanç), la segona prova de l’Anbaso Kids 09.

Aquesta vegada es va apuntar un nou corredor en Pablo i la veritat es que l’expedició odenenca feia goig, de ben segur érem dels més nombrosos!!


La prova va comença a 2/4 d’11 del matí, els primers a prendre sortida van ser els més grans que donaven 3 voltes a un circuit bastant planer de 1.5 quilòmetres., on hi va participar el Roger Bergadà i acabava en 4t lloc emparellat amb el 3er classificat.


Seguidament li tocava el torn a l’Amaru juntament amb 6 nens/es més que donarien 2 voltes al mateix recorregut.No va tenir una bona sortida i va quedar en penúltima posició, però de seguida va començar a recuperar posicions i es va situar segon, posició que va mantenir fins la part final de la segona volta en la qual hi havia una forta baixada i que va preferir anar per la via alternativa ja que no la veia gaire segura, aquí li va passar un company acabant la cursa en tercera posició a 27 segons del segon i 43 del primer, això si molt i molt satisfet.


La tercera prova, el circuit petit, era el torn d’en Jan i en Pablo, en Jan ja no anava gaire convençut des de primera hora del matí i deia que no tenia ganes de participar, quan va arribar el moment va dir que ell preferia quedar-se a l’ombra i que en acabar, ja s’acostaria a la taula del pica-pica i ja participaria a veure qui menjava mes patates en menys temps, prova que segur va guanyar!! En Pablo si que va participar, la seva prova era una part del traçat anterior però retallada a 500 metres i 4 voltes, amb una forta pujada amb molta pedra solta que va fer que la majoria dels menuts haguessin de baixar del seient i pujar a peu. Dels onze participants va quedar en 8ª posició, molt acalorat però amb ganes de tornar a repetir.


Desprès un bon refrigeri a l’ombra i un bon menjar al restaurant Castellar d’Aguilar de Segarra.

La propera prova el diumenge 9 d’agost a Les Coromines (Aguilar de Segarra).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Parece ser que al pequeño de los Rubio le pasa lo mismo que al tio, falta de motivación en algunos momentos. Por otra parte, el grande no se a quién sale?? vaya nivel!! su segunda carrera y ya tercero. Muy bien por Pablo también, poco a poco ya irá para alante.

Raul

Marta ha dit...

Ja ho veieu... 2a cursa de l'Anbaso Kids i ja hi ha 4 nens de l'Òdena!!! i un podi....

Moltes felicitats a la nova generació!!!