dilluns, 7 de setembre del 2009

ANBASO KIDS CASTELLFOLLIT

El passat dissabte 30 d’agost, es celebrà a Castellfollit la darrera prova de l’Anbaso Kids 09.
Se’ns dubte la prova amb major participació d’aquest any va començar amb la cursa per la categoria dels grans, seguidament la prova per les nenes i nens nascuts l’any 1999 i 2000.
L’Amaru molt decidit es va situar a la primera línia de sortida i va arrencar com una fletxa situant-se 3er.
Abans d’acabar la primera volta els tres primers anaven bastant igualats, però el segon participant va caure en una rodera que travessava un camp llaurat i va fer que l’Amaru hagués d’esperar a que s’aixequés per continuar, fet que en Raül Sebastianes va aprofitar per agafar distància i no perdre la primera posició fins el final, Amaru per la seva part, va avançar en Marc Santfeliu i va acabar en 2a posició amb una alegria i una satisfacció immenses.
“Ja t’ho vaig dir que quedaria entre els tres primers, eh?”
A la última prova de la tarda, participaven en Pablo i en Jan, es tractava de fer una volta a una part del circuit anterior, en Pablo va finalitzar en 14a posició i en Jan, de nou al seu ritme, en 21a.
Tot seguit, un berenar amb xocolata desfeta i melindros, i festa de l’escuma pels mes atrevits!!
Fent servir el mateix sistema de puntuació que els grans, Amaru queda situat en primera posició de la general en la seva categoria i pensant en tornar a participar en la propera edició de l’Anbaso Kids.
Fins la propera!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bueno bueno, al menos alguien de la familia gana algo. Para la próxima edición haber si tiene mas suerte y gana alguna, a parte de la general claro.
Al peque hay que motivarlo con algo, porque si no, no da el callo.

Raul