divendres, 17 de setembre del 2010

11 SETEMBRE AL COGOLLÓ DE CAN TORRE

Ens trobem en Josep Maria Comaposada, Sergio Trujillo, David, Kiko i Jaume Xaus a les 8 del matí a la plaça de l’Ajuntament d’Òdena per celebrar la diada pujant al cim del Cogollo.
El dia esta cobert per una boira baixa i molt humida que fa que comencem a gotejar condensació d’aigua nomes sortir d’Òdena. De seguida posem un bon ritme i enfilem cap a Can Brunet pas previ a la pujada pel Pla de Servitge on se estira un mica el grup que fins ara havia anat molt agrupat. Una vegada a d’alt la carena de Castellfollit decidim baixar pel Clot del Grau fins arribar al pantà  i ja des de allà enfilar per darrera Castellfollit el camí cap al Cogullo on arribem al voltant de les 10 i fem unes fotos. Cal destacar el esforç del Sergio que molt valent ha pujat sense posar el plat petit.
Quan ja començaven a repartir botifarres a la gentada que hi havia fent cua enfilem la baixada, uns pel sender i en Jaume per la pista fins el Centre de Castellfollit on parem a esmorzar i ens passem les fotos fetes via bluetooth. 
 Finalment ja ven esmorzats baixem per Cal Xusquet  i tornem a Òdena al voltant de les 12.
Aquí teniu el enllaç i dades de la sortida :


Nombre:

Pujada al Cogollo
Deporte:

Ciclismo deportivo
Hora de inicio:

11-sep-2010 8:16
Distancia:

34.02 km
Duración:

2h:27m:55s
Velocidad Prom:

13.8 km/h

Velocidad Máx:

38.1 km/h

Calorías:

1424 kcal

Altitud:

395 m / 882 m

Frcia Cardíaca:

146 / 179