diumenge, 19 de setembre del 2010

DIUMENGE 12 SETEMBRE

Ens trobem aquest diumenge a can Roca en David Rubio i en Jaume Xaus per començar una nova sortida del club. Envoltats d’una boira espesa que no preveu  l’aparició imminent de Sol fem l’espera de rigor i en no venir ningú més comencem a rodar. El nostre destí: Rubió. 

Anem pel camí que condueix a Can Sabater, però molt abans d’arribar torcem a l’esquerra per anar a la  carretera de les Maioles. La creuem i tirem direcció a l’Espelt  per després arribar a Sant Genís. D’’aqui agafem el camí que condueix a Rubió. No hem començat a pujar quan la roda de davant de la bici del Jaume fa figa. Observem i trobem un orifici en la coberta pel qual s’escapa  l’aire, però el més trist és que no podem reparar-lo perquè és tubeless i , com el sistema és tan infalible, el seu propietari no té manera d’arreglar-lo. Inflem el pneumàtic i girem cua cap a Jorba. Parada per prendre un cafè i xerrar de les coses de la setmana, les vacances i altres. 

Un cop fet, en Jaume decideix tornar a casa per carretera, no sense abans manxar altre cop el pneumàtic. Jo , per contra, continuo canviant la ruta. Engego cap el pla del Magre, el corono i vaig planejant fins la carretera. Baixo per trialetra a Clariana i giro cap al dipòsit de runa de Jorba. Faig un descens ràpid i torno a  sortir sota el viaducte de l’autovia de Jorba. Tiro , llavors, cap a la Sala, carretera de Tous i entro a Igualada per Fàtima a través del groller  pont penjant. Quina ocurrència!

Total: 37, 6 Km i al final un Sol esplèndid