dimecres, 16 de novembre del 2011

1er RECONEIXEMENT ESQUIADOR


Hem trobo amb el Kiko a les 8 del mati a la plaça d’ Òdena,  els dos disposats anar a fer el circuit de la cursa d’esquiador a Vallbona. Ens desplacem fins a Vallbona. En arribar deixem el cotxe i ens posem apunt amb les bici per fer el circuit! El Kiko ja ha fet, l’únic que li falta és un sender que es va despistar, no el va veure…. Be sortim del poble cap a la urbanització que es per on passa la cursa.

Temin la gran sort que ja trobem cintes grogues això ens diu que ja esta marcada! Quina gran sort així segur que la fem tota i correcta, hi han algunes bones pujades però  amb un ritme apropiat es puja, trobem molta gent en  bici que la esta fent….

Acabem el circuit sense cap problema la valoració  total es bona té les seves parts de pujada, per tot la demés esta be, és rapida, i es pot  fer tota, el 100%  sense posar  cap peu  en tot el circuit!  Acabem amb uns 31 km! En acabar ens desplacem fins a Òdena  per anar a esmorzar  al bar El Cruce!  En acabar baixem a igualada a rentar les bici!