dilluns, 30 de juliol del 2012

DIUMENGE 22 JULIOL: COGOLLÓ


Aquest Diumenge dia 22 es pronosticava molt calorós amb  sortida prevista al Cogullo de Can Torra i la previsió, vist el chat del bloc, era de que el Kiko  sortís sol i fes una sortida ‘non stop’ per fer mitja.
Decidit a xafar-li la mitja al Kiko vaig matinar i a les 8 del matí ja estava a la plaça esperant i com esperar no em va truco al Kiko per si al final s’ho havia repensat.
Només arribar sortim direcció Puig Bufer per fer una mica mes de volta pujant als Molins i allà d’alt trobem el Bernades de la Juper que feia un altre volta. Respirem uns minuts i seguim cap el Parc de Molins per agafar pista de baixada fins mes avall del pantà de Castellfollit i tot seguit pujar a la Gravalosa on fem una parada i foto.
D’allà a d’alt del cogulló es bastant ràpid i també fem paradeta per la foto al cim, també ens trobem varis ciclistes que devien estar explorant el recorregut de la propera Anbaso.
Ja recuperats baixem pel camí trialera fins Castellfollit,  carretera fins a Maians i finalment corriol de telefònica i corriols Puig Rabat fins arribar a Òdena on llisquem tots dos amb un esbarzer que ens deixa els braços ven marcats.
En definitiva una volteta de 40 Km amb bon desnivell i bones  vistes que vàrem fer sense parar a esmorzar. Ah i la mitja una pena.
Nombre
Pujada al Cogullo per Gravalosa
Deporte
Ciclismo, montaña
Hora de inicio
22-jul-2012 8:07
Distancia
39.54 km
Duración
2h:47m:37s
Velocidad Prom
13.4 km/h
Velocidad Máx
56.4 km/h
Calorías
2270 kcal
Altitud
366 m / 882 m
Elevación
837 m ↑ / 855 m ↓
Frcia Cardíaca
141 / 169