dimecres, 8 de gener del 2014

LLICÈNCIES I ROBA 2014

ANY NOU, roba nova i llicències actuals! El Dissabte 18 de Gener entre les 18 i les 20h passa't pel Casal Cultural d'Òdena i actualitzat!
LLICÈNCIES
Renovació: Per a tots aquells que l'edició anterior ja us vau treure la llicència amb nosaltres, caldrà que porteu el mateix dia:

  1. Import total de la llicència segons categoria (Foto sota escrit)
  2. Revisió mèdica,(*) només per aquells que us treieu llicència UCI/RFEC en totes les categories, des de Infantils fins a Veterans. Cicloturistes no és obligatoria.
Noves: Per a tots aquells que us treieu la llicència per primer cop i per als qui l'any passat us la vau treure en un altre club.
  1. Full de Solicitud de Nova llicència 2014 omplert. El podeu trobar a la web de www.ciclisme.cat Si no allà al Centre en tindrem de disponibles per omplir-los.
  2. Fotocòpia del DNI
  3. Import total de la llicència segons categoria (Veure Preus llicència als fitxers adjunts).
  4. Revisió mèdica,(*) només per aquells que us treieu llicència UCI/RFEC en totes les categories, des de Infantils fins a Veterans. Cicloturistes no és obligatoria.
  5. Fotocòpia del CatSalud per als menors de 16 anys

(*) La Revisió mèdica, des de la temporada anterior, és vàlida per dos temporades, si nó recordeu si la vau fer l'any passat, nosaltres tindrem llistat dels que se la van treure amb nosaltres, per als que us vau treure la llicència en un altre club, haureu de dur còpia de la revisió. Podreu fer aquesta revisió en qualsevol centre mèdic, però sobretot assegurar-vos que és per a una llicència de ciclisme. També podeu fer una prova d'esforç físic a qualsevol centre especialitzat. No són vàlides les revisions mèdiques laborals. A Igualada hi ha disponibles dos centres per fer la revisió mèdica bàsica per llicència ciclisme:

Assistèncial Anoia amb cita previa al 93 804 66 88
MIPS amb cita previa al 93 805 04 04

ROBA
Com cada temporada, per aquest 2014 el David Pallarés ens torna a sorprendre amb un nou disseny, que es podrà veure el mateix dia allà al Casal. 


Per aquesta temporada hi ha un canvi de normativa pel que fa a les comandes de roba, només serà vàlida pagant un 60% del preu total en el moment de la comanda i la resta del import es pagarà en el moment de la recollida, no s'entregarà cap peça de roba si no s'ha pagat el import total de la roba. Adjuntem taula amb l'import de les diferents peces de roba que hi ha disponibles.

El mateix dia també hi haurà roba de temporades anteriors i les noves línies personals de P6II673S, mitjons, guants, equipacions hivern...

Per tots els que no pugueu venir el mateix dia, us podeu posar en contacte amb nosaltres i farem els tràmits via correu elèctronic i per transferència bancària.

Us hi esperem a tots!