diumenge, 18 de gener del 2009

Preparant la temporada 2009

Aquest Diumenge, quasi tot l'equip de competició (només faltaven el David, la Penèlope i l'Oriol) hem sortit a entrenar amb carretera.

El dia ens ha acompanyat, doncs sortint a les 10 del matí ja havia sortit el sol, i fins i tot en algun moment algú tenia calor! Hem anat direcció a la Llacuna passant per la Censada i Miralles.

Un cop a la Llacuna, hem agafat direcció St. Joan de Mediona. Allí, el Dani ens ha ensenyat una rutilla alternativa per fer una mica de volta per un camí de cabres amb unes bones vistes, i alguna rampeta que altra. Hem anat a petar a la font del Bosc i d'aquí cap a Canaletes i fins a Capellades, passant per Cabrera d'Anoi, amb alguna altre rampa interessant.





S'ha notat que alguns ja han començat a entrenar fa uns dies, i d'altres que encara els falta fer alguns quilòmetres per posar-se una mica a to (eh Sergi... ;))
Quan hem arribat a Igualada ja hem donat al sortida per acabada, tot i que hi ha hagut algun matat que encara ha anat a fer la volta a Carme. Se'ns quedaran com xupaxups!!
Ara toca entrenar una mica més entre setmana per anar agafant fons i combinant també la bicicleta de muntanya per anar recuperant la tècnica.

Ànims equip que això acaba de començar!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La sortideta va estar prou bé... tot i que la meva forma, està molt lluny del grup en general.. però vaja, només per les noves carreteres que ens va ensenyar el Dani, ja firmo per patir així cada diumenge!!!!

Això sí, avui tinc un mal de cames terrible... sort que el meu cor ho aguanta tot!!! Un 21% de la sortida entre 180 i 190ppm.. No està gens malament!!!!

I per cert, unes rampes del 23%, sort que només eren de 100m, oi Dani???

Marcelo ha dit...

aquesta ruta está molt xula! aquells repexons están força bé,et posen a prova!! ;-)

a veure si aviat em puc escapar a les sortides pro. XD!