dilluns, 19 de gener del 2009

SORTIDA CLUB: PLA DE RUBIÓ

Aquest diumenge ens trobem 10 ciclistes a la plaça de l’Ajuntament d’Òdena: en Pere i David Argerich, Alberto i Sergio Trujillo, David Pujols, Ramon Tapiolas, David Rubio, Maturana, Toni Méndez i Josep Mª Comaposada.

Prenem la sortida als voltants de les 9 del matí, serà qüestió de replantejar-se això i quedar a les 8, seguint la ruta prevista fins al Pla de Rubió amb una mica de fang acumulat en alguns punts que dificulten el pas. En aquest punt tenim dificultats per esmorzar perquè anem molt tard.

S’afegeixen a la ruta en Fidel i Jordi Méndez que superen amb molt bon ritme la pujada fins a Pedrafita des de sota el Castell de Rubió; en Pere Argerich i en David Pujol busquen una ruta alternativa directament des del Pla de Rubió i ens retrobem en la carretera de les Maioles. Donat que ja és molt tard decidim baixar per carretera fins a l’encreuament de Mas del Tronc i tornar cap a Òdena. La major part del grup decideix baixar pel Calvari mentre que els Méndez i en Josep Mª baixen per una altra via més lleugera finalitzant la sortida pels voltants de les dues del migdia.

1 comentari:

Enric ha dit...

Mare meva Sergio! Amb aquesta Ghost doble has de venir a fer la pedals d'Occitània! Molt xula...