diumenge, 26 d’abril del 2009

OPEN GIANT BARCELONA: CARDONA

Aquest cap de setmana pintaven bastos, doncs estava previst que plogués el diumenge, i com ja sabem a l'open anul·lar una cursa per mal temps, res de res! Dissabte ja vam anar a fer el circuit una bona grupeta de l'equip, i allí ens vam ajuntar amb uns quants del FES i també els Calafins. Ens vam trobar un circuit totalment renovat, bastant ràpid, alguns corriols xulos i pujadetes curtes i dures, i algún fals pla. Molt xulo! El cadet ja punxa, el nano fa invents, un larsen de coberta convertit a tubeless, segon corriol i ja la tenim liada, el Jose l'únic que porta recanvi, una càmara i una bombona d'aire de la Primera Guerra Mundial, mil hores més tard d'intentar que sortís l'aire i el Pallarés se'n recorda que en porta una de primera qualitat, finalment roda reparada i continuem rodant, dos voltetes al circuit per tenir clares totes les traçades.

Avui arribem a Cardona i semblava que el temps s'havia d'aguantar, un fred de ple hivern, així que escalfant amb anoracs, a falta de mitja hora l'Enric ja punxa, posa una càmera i tot estressat continua escalfant. Ens criden a corralines més d'hora que mai i ja es notava la falta de personal, acollonits pel temps que preveien. Just ens col·loquem a la sortida i comença a ploure! Llei de Murphy. Alguns dels pocs corredors que queden decideixen no començar, i la resta doncs a patir. Primer queia un xirimiri, inclús hi ha hagut un moment de calma, però a partir de la tercera volta la pluja guanya intensitat i el circuit s'acaba de complicar. El traçat tot ple de bassals, patinant per tot arreu i en l'últim tram un camp que feina rai per avançar.

Al final de la cursa tots bastant contents (tres podis!), tots amb bones sensacions excepte el Raul que ha hagut d'abandonar a la 1a volta per problemes mecànics.

Classificacions:

Enric Forn 5è general i 4t elit
David Pallarès 4t Màster 30
Marta Viladoms 3a fèmina
Jordi Vallès 2on cadet
Penèlope Verdaguer 1a cadet
i David Verdaguer 13è veterà 40

Algunes fotos

5 comentaris:

Ro ha dit...

Eps!!! Felicitats a tots/es!!!
Enric, què et van donar per sopar? Jo també en vull!!! jajaja.
Apa, ens veiem a la propera.

Marta ha dit...

Ro va ser el sopar de divendres!!!! tots al Tagliatella, i ja ho veus!!!

Jo estic super contenta per la meva cursa, llàstima que a la 3a volta se'm van acabar les forces i el terreny estava que tela...

Segons el meu super pulsòmetre:
1a volta: 36'42"
2a volta: 38'40"
3a volta: 45'24"!!!! casi res, només 7 minuts més que a la volta anterior.... ja em va semblar que anava pitjor, però tant!!!! baixades a dos per hora i les pujades a 1 i passa el que passa....

Però per fi, la Marta ha tornat!!!!!

Enric ha dit...

Merci Ro, ja em tocava!
Tan ben guardada que tenia jo la recepta, sort que no t'ha dit el plat!
Feia temps que no anava tan ràpid anant tant còmode. Espero que duri!
Doncs si vols estàs convidat al Tagliatella d'Igualada el divendres abans de cursa. Fins aviat.

Anònim ha dit...

Quins temps ecoequip!!!
esperem que durin les bones sensacions a la resta de cursas.
Bravo Marta!! quin temps!! llàstima per la manca de forces a l'ultima volta que si no...

Ostia Fumic!! le fué de pelos a Franco, ves como en flix solo fué una mala carrera.

Raul

Anònim ha dit...

Q latima Raul...jeje!!Joe un podium me alimentaria d motivación!!Aunq cada dia soy mas exigente conmigo ya puedo estar contento con los resultados,ya q me acuerdo q en la 1ª dl Open y Copa Catalana el miedo mio era no arrastrarme en las ultimas posiciones!!
AAhh!!!El viernos d kien es el cumple??Q iremos al Tagliatella!!JeJe!!
David...