dimecres, 28 de març del 2012

DIUMENGE 25 MARÇ: JORBA

Aquest diumenge ens reunim a Can Roca el Ramon, el Jero, l’Alex, el Kiko (ens pensavem que no vindria perquè no havia dit res, però... qui dubtava que vingues Kiko “el incombustible”?!?!) i jo. Enfilem camí amunt però sense agafar la pista que porta als molins i ens desviem per evitar tant desnivell. Aviat agafem el que el Ramon anomena “el tobogan” : un sender de baixada i sinuós d’allò més divertit que ens comença a encarar cap a Rubió. Encara ens queda una estona, llavors decidim arribar a Jorba a esmorzar, i així de camí passem per diversos camins i corriols que ens són desconeguts a alguns de nosaltres, però prou interessants. Arribem a Jorba i decidim omplir la panxa. A l’hora  de pagar, la cambrera, que ha estat atenta a les nostres converses (en part perquè cridem molt i en part perquè som els únics del bar…) ens dona la seva versió de la crisis deixant-nos a tots sorpresos.

Quan sortim enfilem cap a la bassa però agafant una variant ‘made in Tapioles’ i pugem per una trialera que ens fa suar la cansalada. Un cop a dalt ens reorientem i anem cap a Rubió, i després trenquem pel corriol de les vaques que té la tanca electrificada. Fem un gir en la direcció i enfilem cap a l’ermita de Sant Pere d’Ardesa.  Un cop a dalt només queda seguir el corriol que ens portarà fins a la “baixada del dia”: Pràcticament des de dalt dels molins fins a la font de Can Masarnau de baixada per uns corriols i trialeres increïbles. La guinda del pastel de la sortida d’avui. De Les  Comes, ja cadascú a casa seva, acabem el dia amb uns 43 quilòmetres.

PD: Quasi al final de l’última baixada hem de fer una parada tècnica: el Jero ha trencat la cadena i jo tinc la roda de davant que perd aire. Fem una mica de mecànica ràpida i continuem!!

2 comentaris:

JosepM. ha dit...

Aquest proper diumenge espero poder sortir amb vosaltres.
Salut!

artur ha dit...

Bona noticia Josep Maria!!