dijous, 1 de març del 2012

DIUMENGE 26 FEBRER: VOLTA A LA CONCA DÒDENA

En un dia amb bona temperatura i ben assolellat ens trobem a la plaça 7 ECO’s , el Josep Maria, el Kiko, el Ramon, el Sergio, el Jaume Tort i el Jaume xaus disposats a fer la ruta marcada al calendari. El Kiko ja amb la bici nova reparada al moment de sortir s’adona que te el fre de davant fluix i hem de retardar uns minuts la sortida per collar-lo mentre tothom posava verd al mecànic que li havia fet la reparació.

Finalment sortim d’Òdena i enfilem cap a Can Macià fins la primera dificultat de pujada que es pujar als Mollons, ens costa a tots la pujada però arribem a d’alt i parem a fer-nos les fotos de rigor amb les bones vistes del lloc amb i el Castell de la Pobla al horitzó.

Decidim esmorzar a la Pobla i baixem pel sender pedregós que utilitzant els excursionistes per pujar-hi caminant amb força dificultat sobretot el primer tram per mantenir-nos a sobre la bicicleta.

Fem l’esmorzar, bastant econòmic i complert, i iniciem la pujada al Castell i seguir pel darrera un sender que ens porta a fer una volta fins el drapaire de la Pobla on girem cap a Vilanova per agafar un camí que torna a pujar en direcció als dipòsits de Vilanova. No hi arribem ja que abans el Tapi i el Tort tasten una nova trialera de baixada i posterior pujada que ens fa perdre bastant de temps.

En aquest punt decidim fer via i anar de cara a la tornada passant això si pel parc pluvial de Vilanova i Igualada on trobem mes gent que al passar posteriorment per la Rambla i ja separar camins, uns cap a Òdena i altres es queden a Igualada.

Finalment fem uns 30 Km a un ritme un mica baix amb un recorregut bastant repartit entre pista, senders i un desnivell acumulat de 950 metres.

http://www.endomondo.com/workouts/qWPm_IHJYlA



Nombre
Volta a la Conca d'Òdena
Deporte
Ciclismo, montaña
Hora de inicio
26-feb-2012 8:41
Distancia
28.44 km
Duración
3h:03m:06s
Velocidad Prom
9.3 km/h
Velocidad Máx
41.9 km/h
Calorías
2388 kcal
Altitud
262 m / 543 m
Elevación
943 m ↑ / 812 m ↓
Frcia Cardíaca
138 / 179
Cadencia
0 rpm