dimarts, 2 de març del 2010

PEDALADA POPULAR AGUILAR

A la Marató només hi participaven el Sergi i el Verdaguer, que va petar, com comenta al xat. La resta vam estar fent la pedalada, alguns a tope i els altres de passeig gaudint dels avituallaments. La majoria de trams ja ens sonaven, si no els has fet en una Anbaso, els has fet a l'altre, del dret del revés, va estar bé. Després de les enfanguinades que porto per aquí Igualada, el terreny vaig trobar que estava de conya.

A la sortida el Vidalet i el Kenneth que tenen la seva cursa particular, el Truji que s'enganxa a ells i el Oriol Duran també, així que tots quatre a fondo! Jo primer al seu darrera, durant la 1a recta, arriba la pujada i "quieto parao!!!!" que t'estas flipant, millor espero a la Meri i anem fent juntes. Així que ja em passa el Tapi amb el seu palillo a la boca, això no pot faltar mai "Ramon qualsevol dia te'l claves!!!" I darrera seu venia el Sergio que fins el 1er avituallament ens anàvem creuant, després em volia fotre la bici per anar a atrapar al Ramon que l'anàvem veient a distància, si és que no te'n pots fiar!!!

A l'arribada, resulta que el Vidalet ha fet un carreron i els hi ha fotut el pal! Vidalet 1 - Kenneth 0. I la Meri i jo que quan entràvem al poble, ens trobem tot de gent apunt per la foto, ostia si que tenim fans no??? Resulta que arribaven els primers i venien pel mateix lloc exacte que nosaltres, així que entrem just darrera del Nuñez amb tota la grupeta allà cridant!!! Si és que som unes màquines!! Tots els populars molt contents, bé la Penèlope la pobre va arribar amb una cara! Ara que molt de mèrit amb 15 anys fer aquesta volta, xapo Penèlope, per ella va ser com una Marató.

Classificacions:

12è Enric Vidal --> 1:58:24
17è Alberto Trujillo --> 2:06:13
18è Oriol Duran --> 2:06:43
47è Ramon Tapioles --> 2:36:36
?? Sergio Trujillo --> ???
72a Marta Viladoms --> 2:59:20
99a Penèlope Verdaguer --> 3:39:52

Fotos de Bicicat

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabuena E.C.O. s !! En particular, acabe muy satisfecho , eso si , toda la carrera aguantando la rueda del Kennet , para que en la ultima bajada se me escape, ! tengo esa espina clava ! ostia!!!
Ya abran mas oportunidades ! Vidal y kennet cuidaooooooooo

TRUJI

Anònim ha dit...

jejejejejje ojala totes les del any puguin ser aixi !!!! vaia escuderos que tenia el Kenet tot un luxee !!!!



Truji Ketnet Vidaletti



Aquesta era la poosicio del trio maravillas, imaginat et troves aixo al mig d'un cami i jo macojonooooooooooooooooooooo!!!!