dilluns, 20 de juny del 2011

DIUMENGE 20 JUNY: PLA DE RUBIÓ


Ens troben a les  8:05 a Can Roca:  el Tapi, Rubio, Xaus, Comaposada i Jo ( Jaume) estem uns minuts allà debatin la ruta.... be sortim cap a buscar el camí per anar a pujar el molins just quant estem a sota el pont de la autovia, ring.... ring.... sona el telèfon del Tapi! Es el Truji que estava a Can roca! Que avera on estàvem .... be esperem uns minuts en espera seva i sortim, ara sí tots 6 membres de E.C.O.  rumb a pujar els molins.... A les pujades cada un al seu lloc!  Jeje.... A l’alçada de últim tros per arribar a dalt de tot dels molins fem una petita parada per tornar a forma el grup! En aquestes que el Xaus ja no para fins arribar dalt de tot!  

Pujant cada un al seu ritme....... jo vaig fent.... el rubio es posa al darrera meu i els dos pugem en un ritme bo!!! En arribar a dalt esperem a la resta! Just quant estem tots recuperats... veiem que el Rubio se seu al terra amb les cames aixecades.... resulta que li agafava una de les seves “ pajares “. Estem allà tots fen Assistència medica jijijij!! Bé al cap de poca estona reprenem rumb direcció Rubió que amen fent el camí dels molins per anar a buscar la carretera de les maioles.

Hem  de fer uns metres per asfalt i desprès trenquem cap  al camí que  portat als altres molins, buscant un caminet entre senders i alguna  trialera... que ens porta cap a la Ermita de Sant Pere d’ardessa... anem baixant... quant de sobte el Tapi cau al terra.... i queda atrapat a la seva bici! Li a quedat el turmell entre el quadro  i el manillar! Esta en una posició dolenta però dintre del que cap ell esta bé! Jo sense pensar-ho dos vegades agafo les eines i em poso a desmuntar el potencia de la bici, ( perquè si giraven el manillar li fèiem mal!! I no hi havia cap altre solució mes rapida!!)  amb la ajuda de tota la resta del grup que aguanten la bici, la roda, el manillar.... rescatem el Tapi! Ja quant esta rescatat muntem tot lo que em desmuntat!! Reprenem  rumb cap al centre social de Rubió per esmorzar!

En acabar treien el cap un monet una mica més amunt que hi un altre bar de moteros.... va  de l’estil de Hartley  Davidson.... en acabar fem direcció cap a Jorba anat a buscar el  pont del ganxo!! Continuem  per el carril bici fins a Jorba, després cap al Camí de la piscina i  direcció Sant Genís, després ja cap a igualada per el camí que es troba a l’alçada de la escola el mestral que ens porta cap a la zona de estadi atlètic el Cola Cao, creuem el pont  nou que comunica el barri de Fàtima! Pugem per el camí que hi ha al costa de l’ascensor! En arribar a dalt ens separem  ja que som 3 membres d’ igualada i  3 d’ Òdena! En finalitzat la sortida en un total de 37 km, en un dia molt xulo!!!