dimarts, 7 de juny del 2011

DIUMENGE 5 JUNY: PEDALADA POPULAR IGUALADA

Rondaven les 7 i pocs minuts quan sonava el despertador; tot entusiasmat per afrontar un nou diumenge de dures pujades, formidables baixades i deliciós esmorzar; tot en companya de bons amics. Però NO, una minsa pluja matinera, fa que tot el planificat s'en vaigi per l'aigüera. Així que, amb el llit encara calent, torno a clocar els ulls, fins a nova ordre .

A quarts de 10, el cel ja era esclarit. Aprofitant la meva presència a casa, sobto a la família, tot gaudint d'un esmorzar familiar ( atipic ). Com poder aprofitar el que queda del matí? Ostres, però si ès la Pedalada d'Igualada !!!! Algunes trucades i quedem amb el Comaposada; que ve amb la seva filla, l' Aina; i el Tapi , amb el seu fill, el Pol . Ens trovem a les 11 a la sortida amb la inscripció ja feta. He de dir que (com es veu en les fotos ) compareixo amb un artilugi de dues rodes anomenat BH Gacela; dels anys 50-60 ( pesava massa per que s'el anduguesin els "cacos " ) amb un sòl plat i únic pinyó.

Prenem sortida de la part alta de la ciutat, amb un recorregut urba descendent d'uns 5 km. Ambient molt familiar i moltes cares conegudes; temps tenim de ferla petar degut a la baixa velocitat. La manca d'experiència d'alguns participants, fa que hi hagi algun ensurt; un nen que cau, uns petits plors, alguna punxada, parades a mig camí per recuperar l'alé d'algun acelerat , ... ... .Arribada controlada i obsequi de l'organització; obro la bossa, a veure ... , un aigua, una poma, EHIIIII nano !!!! no hi ha entrepa de botifarra; (decepció ). Tenin en compte que ja son les 12; ens resignem fins l'hora de dinar .

Fins l'any que bé .